Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

IPL Ontharen

Wat is IPL ontharen?IPL Ontharen

IPL ontharen is een techniek ontstaan in de jaren 90. IPL betekent Intense Pulsed Light. Het is een manier om, door middel van lichtflitsen, permanent van ongewenste haargroei af te komen. De IPL ontharingsmethode maakt gebruik van IPL energie om de haarzakjes te verhitten en te beschadigen zodat hier geen nieuwe haren meer uit kunnen groeien. Met de Elos methode is het mogelijk om zowel te ontharen en een IPL en Diode laser methode.

Wat is het verschil tussen Elos ontharen en IPL ontharen?

De uitvinder van de IPL methode ontwikkelde jaren daarna een nieuwe, verbeterde methode, genaamd de Elos methode. Deze revolutionaire techniek is ver vooruitstrevend vanwege de toevoeging van veilige radiofrequente energie. Naast de normale effectieve IPL werking betekent dit: nog minder kans op complicaties. Definitief ontharen is minder gevoelig en er is sneller resultaat. Door te IPL ontharen met de nieuwe Elos methode is het nu ook mogelijk om blonde haren én de donkere huid effectief te behandelen. De Elos ontharingsmethode heeft de laatste jaren haar werkzaamheid in klinische studies en in de praktijk meer dan eens bewezen.

”De nieuwe revolutionaire technologie van ELOS voor IPL ontharen zorgt ervoor dat ongewenste haargroei snel, makkelijk en pijnloos wordt verwijderd en niet meer terugkomt.”

Hoe werkt het ipl ontharen?

De Elos IPL ontharingsbehandeling is geschikt om ongewenste haargroei te verwijderen. Ingegroeide haren en de daarbij horende kleine ontstekingen of scheerirritaties behoren daardoor tot het verleden. Door middel van een gratis consult bekijkt de huidtherapeut de haargroei en kunt u met een proefpuls ervaren wat er gebeurt tijdens het IPL ontharen. Met elke puls worden de haarzakjes verhit en vernietigd. Hier komt geen haar meer terug.

Voor wie is de behandeling geschikt?ipl ontharing

De effectieve Elos techniek is niet alleen geschikt voor lichte huidtypen met donkere haren, zoals bij het traditionele IPL ontharen. Het is ook geschikt voor lichte, blonde, grijze en vlassige haren en haren op een donkere huidskleur.

Waar kan ik een Elos IPL behandeling laten doen?

Voor het IPL ontharen met de Elos methode kunt u terecht bij een erkende, gespecialiseerde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut. Dit op meer dan 80 locaties door heel Nederland. Kijk hier voor IPL ontharen bij u in de buurt.

Wordt een Elos IPL behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Ja, omdat Cosmetique Totale werkt met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO geschoold, BIG- en kwaliteitsgeregistreerd) hebben wij een goede naam bij de zorgverzekeraars. Bij Cosmetique Totale worden de ontharingsbehandelingen in het gelaat ook door de zorgverzekeraars vergoed.