Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Beste nabehandeling K-Ceutic | Cosmetique Totale

K-Ceutic, de beste nabehandeling na laser, peeling of microdermabrasie
Jouw specialist of huidtherapeut is verantwoordelijk voor het uitvoeren van een professionele laser behandeling, peeling of microdermabrasie behandeling. Gebruik de K Ceutic van Dermaceutic om ervoor te zorgen dat het resultaat nog sneller en beter zichtbaar is.k-ceutic dermaceutic

Wat gebeurt er eigenlijk in de huid tijdens een K-Ceutic behandeling?

Behandelingen zoals laser, peeling of microdermabrasie zorgen voor een reactie in de huid waardoor de huid tijdelijk kwetsbaar is en zij eerst moet herstellen. De huid is dunner, kan gaan schilferen of vervellen en er kunnen roodheden en kleine korstjes ontstaan.

Is mijn eigen beschermende dagverzorging ook goed?

De meeste dagcrèmes richten zich op de droge, vette of gecombineerde huid maar zijn niet geschikt voor de kwetsbare huid die is ontstaan na een professionele behandeling. Gebruik daarom in ieder geval een week na de behandeling bij een specialist de voorgeschreven nabehandeling. Na één tot enkele weken kun je veilig je eigen producten weer gebruiken.

Wat moet de beste nabehandeling voor uw huid doen?

 kceutic
De voornaamste doelen van de beste nabehandeling na laser, peeling en microdermabrasie zijn herstellen en beschermen. Herstellen, zodat de huid goed geneest en verbetert. En beschermen, tegen schadelijk invloeden van buitenaf zoals zonlicht en (lucht)vervuiling.

Welke nabehandeling adviseert een huidtherapeut?

K-Ceutic” ontwikkelt door Dermaceutic in een Franse laboratorium is één van de meest voorgeschreven nabehandelingen na laser, peeling of dermaceutic door cosmetische artsen en huidtherapeuten wereldwijd. Het is een weefsel hersteller met de volgende eigenschappen:

  • Herstelt de microcirculatie om vocht en roodheid te verminderen
  • Beschermt door de concentratie vitamine E
  • Optimaliseert celvernieuwing door vitamine C
  • De hoogste zonbeschermingsfactor (SPF 50)
  • Voedt vanwege toegevoegde sheabutter  en aloë vera

De K-ceutic is geschikt na laser behandelingen, medische/ chemische peelings, eMatrix, injectables en microdermabrasie. De k-ceutic is verkrijgbaar via uw specialist, huidtherapeut of bestel de k-ceutic handig en snel online!

Dermaceutic online kopen