Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Kalknagel behandelen informatie 

Kalknagel behandelen

Op deze pagina proberen wij je zo goed mogelijk informatie te geven over het behandelen van kalknagels. 

Heb je genoeg van je kalknagels en bereik je met het smeren van diverse antischimmelcrèmes geen resultaat? Dan ben je  bij Cosmetique Totale aan het juiste adres. De nieuwe Elos methode waarmee wij werken, gaat de strijd aan met kalknagels door middel van een laser behandeling. In combinatie met een passende anti-schimmelcrème kun je na zes maanden weer met een gerust hart je teenslippers aandoen.

Wil je je kalknagel behandelen dan is het van belang dat er zo min mogelijk tijd zit tussen de laserbehandelingenen. Daarom kun je de twee behandelingen binnen drie dagen laten uitvoeren. Een derde kalknagelbehandeling kan vervolgens na twee tot drie weken worden uitgevoerd. Vaak is de kalknagel na drie keer laseren definitief weg. Echter, als alle tien de nagels besmet zijn, duurt het iets langer om middels laseren de besmette nagels aan te pakken. Zodra het nagelbed weer roze wordt, is er positief resultaat geboekt.

Bij Cosmetique Totale maken wij gebruik van de Elos technologie. Doormiddel van laseren, licht- en radiofrequentie wordt de schimmelnagel aangepakt en behoort je kalknagel al gauw tot het verleden. De schimmel krijgt op deze manier namelijk geen kans om zich te ontwikkelen.

  1. kalknagel behandelen werkwijze

Bij het behandelen van schimmelnagels is het belangrijk dat de kalknagel wordt behandeld met een  short pulse laser. Door gebruik te maken van short pulse is de intensiteit van de behandeling hoger en komt de warmte sneller in de kalknagel. De intensiteit van de behandeling is afhankelijk van het huidtype. Hoe hoger de behandelstand, hoe beter het effect van de schimmelnagel behandeling.

Wil je meer weten over hoe het behandelen van kalknagels in zijn werk gaat? Maak dan snel een afspraak voor een gratis consult!