Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Kalknagels

kalknagelsKalknagels

Wat zijn kalknagels eigenlijk? Kalknagels, ook wel schimmelnagels genoemd, zijn nagels die last hebben van een aandoening waarbij een schimmel in de nagel zit. Kalknagels zien er vooral niet erg aantrekkelijk uit. De nagel ziet er dikker en kalkachtig uit. Dit komt omdat de schimmel onder de nagel kruipt.

Behandeling van kalknagels

Last van kalknagels? Eindelijk is er een echte oplossing om dit tegen te gaan. Het laseren van de kalknagels met de ELOS methode zorgt ervoor dat de schimmel in een mum van tijd verdwijnt. Combineer de behandeling met anti-schimmelcrème  en u heeft na een aantal maanden weer schimmelvrije nagels. Het is belangrijk om meerdere laserbehandelingen in een redelijk korte tijd te ondergaan om de schimmelnagels zo goed mogelijk te behandelen. Wanneer de behandelingen om de drie weken herhaald worden, is uw kalknagel vaak na drie behandelingen al definitief weg. U loopt deze zomer weer heerlijk ongeëerd op uw slippers!

Werking laserbehandeling kalknagels

Cosmetique Totale gebruikt voor het laseren van de kalknagels de Elos technologie. De schimmel wordt door middel van licht- en radiofrequentie aangepakt waardoor de schimmel geen kans meer krijgt om zich te ontwikkelen. Zo lossen uw schimmelnagels gauw op en worden de nagelbedden weer gezond roze. En kan u weer met uw mooie nagels en voeten naar buiten.

Wat zijn de kosten voor het laseren van kalknagels?

De kosten voor een laserbehandeling bedraagt per behandeling slechts €65,- voor één voet en €95,- voor twee voeten.

Heeft u ook genoeg van uw kalknagels, neem dan contact op met Cosmetique Totale voor meer informatie over deze revolutionaire kalknagel laserbehandeling. Het intakegesprek is gratis! Bel 0172 782419 voor een gratis consult!