Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Kalknagels weg laseren | Cosmetique Totale

Untitled-1

Heeft u genoeg van uw kalknagels en boekt u met het smeren van diverse antischimmelcrèmepjes geen resultaat? Dan bent u bij Cosmetique Totale aan het juiste adres. De nieuwe Elos methode waarmee wij werken, gaat de strijd aan met kalknagels middels laseren. Want wist u namelijk al dat IPL en laseren goed helpen tegen kalknagels? In combinatie met een passende anti-schimmelcrème kunt u na zes maanden weer met een gerust hart uw teenslippers aandoen.

Om een kalknagel zo goed mogelijk te behandelen, is het van belang dat er zo min mogelijk tijd zit tussen het laseren. Daarom wordt geadviseerd de eerste twee behandelingen binnen drie dagen te laten uitvoeren. Een derde behandeling kan vervolgens na twee tot drie weken worden uitgevoerd. Vaak is de kalknagel na drie keer laseren definitief weg. Echter, als alle tien de nagels besmet zijn, duurt het iets langer om middels laseren de besmette nagels aan te pakken. Zodra het nagelbed weer roze wordt, is er positief resultaat geboekt.

Zoals eerder vermeld, maken wij bij Cosmetique Totale gebruik van de Elos technologie. Doormiddel van laseren, licht- en radiofrequentie verschroeit de schimmel en behoort uw kalknagel al gauw tot het verleden. De schimmel krijgt op deze manier namelijk geen kans om zich te ontwikkelen.

Maar hoe gaat het laseren van kalknagels precies in zijn werk? Er zijn speciale lasers ontwikkeld voor schimmelnagels, het ‘probleem’ daarvan is dat de energie te laag is waardoor de laserbehandeling niet voldoende effectief is om de schimmelnagel volledig te verwijderen. Daarom wordt naast het laseren van kalknagels ook Lamisil crème aangeraden. Start daarmee 1 dag na de behandeling voor het beste resultaat.

Doordat wij, tijdens het laseren, gebruik maken van de zogenaamde SRA behandelkop is de blootstelling korter dan met een SR behandelkop. Het is belangrijk dat de kalknagel wordt behandeld met de short pulse. Door gebruik te maken van short pulse, in tegenstelling tot de long pulse, is de intensiteit van de behandeling hoger en komt de warmte sneller in de kalknagel. De intensiteit van de behandeling is afhankelijk van het huidtype. Hoe hoger de behandelstand, hoe beter het effect van de laseren.

Wilt u meer weten over hoe het laseren van kalknagels in zijn werk gaat, ga dan naar ‘werkwijze’ op onze website. Of bent u uw kalknagels dusdanig beu dat u meteen tot laseren wilt overgaan? Neem dan contact op met onze therapeuten. Bij Cosmetique Totale denken wij mee met u.