Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Kraaienpootjes laten verwijderen

kraaienpootjes

Wilt u weer een jong uitziende en strakke huid? Dat kan door uw kraaienpootjes te laten verwijderen met eMatrix.

In ieders leven komt er een moment dat er in meer of mindere mate kraaienpootjes zichtbaar worden. Waar de een diepe groeven heeft, heeft de ander slechts wat lachrimpeltjes. Als je hier geen problemen mee hebt, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Maar als de kraaienpootjes bepalen hoe jij je voelt, dan kan je er iets tegen doen.

Veel mensen denken dat er meteen injectables of soms pijnlijke, chemische peelings gedaan moeten worden. Echter kunt u kraaienpootjes pijnloos, professioneel, gemakkelijk en snel laten verwijderen met de eMatrix techniek.

De eMatrix wordt vaak gebruikt in plaats van injectables of chemische peelings. Dit wordt gedaan omdat deze laserbehandeling ten eerste uniek is om rimpels te verwijderen. Dit komt doordat de eMatrix voor alle huidtypen geschikt is en zelfs de kleinste rimpeltjes naast de ogen kan verwijderen. De eMatrix maakt enkel gebruik van radiofrequente energie. Hierdoor wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd. Ook kan je hierdoor veel dingen gewoon blijven doen, bijvoorbeeld zonnebaden. Dit kan allemaal zonder een lange ongemakkelijke herstelperiode. Wanneer je ’s morgens langskomt voor een behandeling kan je ’s avonds je favoriete make-up alweer dragen.

Voor mensen met twijfels is het een geruststelling om te weten dat vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en huidtherapeuten lovend spreken over de eMatrix. Het is immers een serieuze taak die niet iedereen kan vervullen. Het verwijderen van kraaienpootjes vereist de juiste ervaring en expertise. Voorafgaand aan een behandeling bij Cosmetique Totale vindt er altijd een consult plaats. In dit consult worden uw wensen besproken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wij streven ernaar om volledige, eerlijke en objectieve informatie te geven, zodat u nooit te maken krijgt met een teleurgesteld gevoel na de behandeling.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van kraaienpootjes of heeft u interesse in een gratis consult t.w.v 35 euro?

Bel 0172-782419 of zoek een behandellocatie bij u in de buurt. Wij beschikken over verschillende behandellocaties door heel het land, dus u hoeft nooit ver te reizen.