Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Strengere wetten, regels en normen voor Laser behandelingen

laser behanelingenLuid en duidelijk maakte Minister Schippers het kenbaar.
De maat is vol met al die medische behandelingen uitgevoerd door jan en alleman. De consument moet beschermd worden. Laser behandelingen mogen daarom niet meer door iedereen worden uitgevoerd.
Alleen artsen, dermatologen en huidtherapeuten mogen nog laserbehandelingen uitvoeren.

Sterke apparatuur hoort in sterke handen thuis

Dat laser apparatuur gevaarlijk is als het door jan en alleman gebruikt mag worden, blijkt uit alle brandblaren en onbedoelde huidreacties waarmee mensen werden opgezadeld nadat zij de eerste de beste goedkope laser behandeling achter de rug hadden. Laserbehandelingen uitgevoerd door niet of te laag opgeleid personeel kan echt niet meer anno 2015. Een duidelijk onderscheid in de wereld der laser therapie is per direct nodig. Het wetsvoorstel voor veilige laserbehandelingen is nu ingediend. In dit nieuwe wetsvoorstel staat dat sterke laser apparatuur alleen nog mag worden uitgevoerd door medische en big-geregistreerde specialisten zoals artsen en huidtherapeuten.

Waar doe jij jouw laser behandeling?

Helaas kijken nog veel consumenten naar waar ze het goedkoopst een laserbehandeling kunnen laten uitvoeren. Vaak verliezen ze dan uit het oog, wat er naast de prijs nog meer belangrijk is, zoals: resultaat, professioneel apparatuur, een goed opgeleide behandelaar en een bewezen behandelmethode. Want, het gaat wel om hun huid! Laat je goed informeren over jouw gewenste laser behandeling voor acne, ongewenste haargroei, pigmentvlekken, couperose, schimmelnagels of littekens. Wordt er behandeld met goede apparatuur zoals een medische laser? Zit er een (FDA) keurmerk op? Is de behandeling veilig en effectief? En wie voert jouw laser behandeling uit? Is het een goede specialist, te vinden in het kwaliteit-register en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten? Belangrijke vragen voor tijdens het eerste consult.

Gewoon normaal: een veilige en effectieve laser behandeling!

huidtherapeutGa voor een veilige en effectieve laser behandeling en kies voor kwaliteit geregistreerde specialisten zoals de huidtherapeuten van Cosmetique Totale. Zij zijn gespecialiseerd in laser behandelingen, zijn altijd up to date vanwege continue vervolgtrainingen en hebben veel ervaring. De huidtherapeuten staan in het kwaliteitsregister en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Laat u goed informeren! Maak een afspraak voor een gratis consult met de HBO huidtherapeut bel naar 0172-782419 voor meer informatie


Ja, ik wil een gratis consult twv €35,-