Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Samenwerken met Cosmetique Totale

Een samenwerkingsverband met Cosmetique Totale heeft alleen maar voordelen. Cosmetique Totale is een instituut dat zich sinds 2004 volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. Met haar ruim 200 gevestigde locaties door heel Nederland is Cosmetique Totale het grootste instituut in Nederland op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en wensen van de cliënt nauwlettend in de gaten.

Cosmetique Totale in jouw salon of praktijk?
Wil jij ook graag extra specialistische huidbehandelingen aanbieden aan jouw klanten, zonder hoge investeringskosten, medische risico’s of gedoe? Dan is Cosmetique Totale de ideale partner voor jou. Onze speciaal opgeleide huidtherapeuten komen met medische lasers, kosteloos de behandelingen bij jou uitvoeren! Wanneer je zelf een geïnteresseerde klantengroep hebt, dan zal Cosmetique Totale ook klanten uit de omgeving naar jou doorverwijzen.

Kwaliteit en deskundigheid
Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO- en kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten (Lid NVH ). Bij ons kunnen cliënten terecht voor een deskundig advies en een persoonlijke behandeling. Wij zullen de cliënten altijd deskundig adviseren over de voordelen – maar ook over de eventuele nadelen – van een behandeling. (Huidtherapeuten zijn geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Waarom werken er al ruim 200 salons en praktijken met Cosmetique Totale samen?
Hoge verdiensten, geen kosten + nieuwe klanten in jouw salon.

 

Wil je weten wat Cosmetique Totale allemaal voor jou kan doen?
Vul dan het contactformulier in met jouw naam en die van de salon/praktijk en de plaats waar de salon/praktijk is gevestigd.

Ja, ik wil graag meer informatie!

 

Door een samenwerking met Cosmetique Totale aan te gaan, hoef je geen dure investeringen te doen. Dus geen aanschaf van dure apparatuur, geen scholing voor personeel, geen dure verzekeringen, dus geen hoge kosten. Wij bieden jouw cliënten een professionele behandeling die door een ervaren huidtherapeute wordt uitgevoerd. Zo zijn jouw cliënten dus verzekerd van een goede en deskundige behandeling. Ook adverteren wij landelijk om zo meer klanten in jouw salon of praktijk te krijgen.

Ben je geïnteresseerd?
Wij komen graag bij je langs om te kijken welke mogelijkheid het beste bij je past. Wij zien de aanvraag graag tegemoet!