Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laser ontharen bij Cosmetique Totale

Laser ontharen2Veel mensen zijn bekend met laser ontharen als de meest gebruikte  om haren definitief te verwijderen. Toch doet de overgote meerderheid nog aan het onhandige scheren of waxen omongewenste haargroei tegen te gaan.

Sommigen doen dit omdat ze dat zo gewend zijn en anderen denken dat laser ontharen duur is. Daarbij vergeten zij de tijd, die ze elke keer aan het scheren of waxen kwijt zijn en de aanschaf van steeds weer nieuwe schuim, mesjes, hars en dergelijke. De meeste mensen doen echter niet aan laser ontharen omdat zij steeds variërende berichten op het internet lezen wat hen sceptisch maakt.

In de reviews is te lezen dat de ene persoon blij is met zijn of haar babygladde huid en dat anderen klagen dat er meer behandelingen nodig zijn dan verwacht of dat zij niet het beloofde resultaat behalen. Vaak komt dat omdat locaties nog met verouderde laser ontharen methodes werken.

De traditionele manier van laser ontharen zoekt naar de kleur in het haarzakje om deze schoon te maken, zodat er geen haargroei meer voor komt. Daarom is bij laser ontharen belangrijk dat iemand geen donkere huid  en/of grijs of licht blond haar heeft om een goed resultaat te bereiken. Nadeel van deze verouderde methoden zijn dat de behandeling erg lang duurt en vaak pijnlijk is. Vaak is het behandel traject ook erg lang.

Tegenwoordig is er de ELOS methode, deze methode maakt enerzijds gebruik van licht dat niet naar 1 punt straalt maar zich verspreid over de huid. Anderzijds wordt er gebruik gemaakt van een radio frequente (RF) energie die ervoor zorgt dat de haarzakjes helemaal worden schoongemaakt en haren daardoor niet meer kunnen terug groeien.

Deze methode is nauwelijks gevoelig en zorgt ervoor dat in 6 tot 8 behandelingen permanente haar reductie bereikt wordt.

Voor meer informatie klikt u: laser ontharen

Cosmetique Totale uit Alphen a/d Rijn voert laserbehandelingen uit op ruim 65 locaties in Nederland.
Het laser ontharen word uitgevoerd door speciaal opgeleiden huidtherapeuten (lid NVH)