Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laser ontharen ervaringen.

laser ontharen ervaringenWij hebben hele goede ervaringen met het laser ontharen. Dit komt omdat wij niet werken met 1 laser maar met verschillende ontharingslasers. Het maakt niet uit welke huid of haarkleur u heeft, wij hebben de beste laser voor u!

Slechte ervaring definitief ontharen?

Natuurlijk zijn er mensen die zijn begonnen met definitief ontharen en daarmee een slechte ervaring hebben. Dit gaat voornamelijk om laserontharing of IPL ontharen dat is uitgevoerd door ongeschoold personeel en/ of apparatuur van een slechte kwaliteit.
Ook wordt er in de meeste gevallen geen eerlijk verwachtingspatroon gegeven. Zo denken klanten vaak dat ze lekker goedkoop uit zijn. Maar omdat ze veel meer behandelingen nodig hebben lopen de kosten alsnog hoog op. Het ergste van alles is dat ze zelf veel tijd en geld kwijt zijn en dat het gewenste resultaat dan nog niet is behaald. Krijg geen spijt en ga voor kwaliteit!

Ervaringen Cosmetique Totale

Cosmetique Totale werkt met de beste medische lasers en de beste ervaren huidtherapeuten die maandelijks trainingen volgen in binnen- en buitenland. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat u een uitstekende ervaring zult krijgen bij onze specialisten.

klachten Cosmetique totale

Klachten Cosmetique Totale

Heeft u een klacht, tip of is uw ervaring bij Cosmetique Totale niet wat u van ons verwacht of maakt u zich zorgen om een huidreactie? Dan vinden we het heel erg fijn als u z.s.m. contact met ons opneemt. Wij zijn 6 dagen in de week goed te bereiken per mail, telefoon en chat. Wij willen graag alleen maar tevreden klanten en zullen altijd ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat dat ook gebeurd!

Tel 085-9022080
huidtherapeut@cosmetique-totale.nl