Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laser ontharing vergoeding

laser ontharing vergoeding
Heb jij al gekeken naar jouw zorgverzekering voor 2020? Ook in het nieuwe jaar worden er diverse behandelingen bij Cosmetique Totale vergoed door de zorgverzekering. Bijvoorbeeld definitief ontharen door middel van laserbehandelingen. Laser ontharen in het gelaat wordt vaak door zorgverzekeraars vergoed. Laser ontharing is een definitieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. Wij bij Cosmetique Totale zijn gespecialiseerd in laserontharing en in laserontharing vergoedingen!

 

Definitief ontharen door middel van lasertherapie?

De HBO-huidtherapeuten bij Cosmetique Totale werken met de beste lasers en producten zodat ze het beste resultaat kunnen halen uit de behandeling. Bij Cosmetique Totale beschikken wij over verschillende soorten lasers die geschikt zijn voor ieder huidtype. Ook de donkere huid kunnen wij veilig behandelen! Dit is volkomen veilig omdat al onze lasers voorzien zijn van een FDA keurmerk. Ook zijn alle huidtherapeuten bij Cosmetique Totale ervaren en gespecialiseerd in laser ontharen. Het grootste voordeel van laserontharen is dat de haartjes steeds minder worden tot dat er geen haartjes meer overblijven. Er zijn natuurlijk een paar behandelingen nodig voordat de haren volledig weg zijn. Het aantal behandelingen verschilt per persoon, maar gemiddeld zijn er zo’n 6-10 behandelingen nodig.

laser ontharen Laser ontharing vergoeding?

Laser ontharing vergoeding. Vanuit het basispakket wordt laserontharen helaas niet vergoed. Het is bij bijna elke zorgverzekering hetzelfde: er is een aanvullende verzekering nodig. Hierbij geldt over het algemeen: hoe meer premie je betaalt voor je verzekering, hoe hoger de vergoeding is. Om een laserbehandeling vergoed te kunnen krijgen moet er wel spraken zijn van ‘overbeharing in het gelaat’. Dit geldt alleen voor vrouwen. En wat is overbeharing in het gelaat precies? Het haar op de boven lip, het haar op de kin en haar in de nek bij een vrouw. Bij sommige zorgverzekeraars is er een verwijsbrief nodig van de huisarts. Let hier dus goed op wanneer je langs wil komen voor je eerste behandeling.

 

laser ontharing vergoeding Vergoedingen acne en camouflage therapie

Acne behandelingen en camouflage therapie worden vaak ook (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Onze huidtherapeuten behandelen acne op verschillende manieren. De verschillende behandelingen die wij uitvoeren zijn peelings, reinigen van het gezicht, laserbehandelingen voor het verwijderen van acne littekens. Voor al deze behandelingen is een vergoeding mogelijk (afhankelijk van de zorgverzekeraar). Bij het gratis consult zal de huidtherapeut een behandelplan samenstellen voor het mooiste eindresultaat. Let op, bij sommige verzekeraars is er een verwijsbrief nodig van de dokter voor een vergoeding.

 

Meer weten over laserbehandelingen? Check dan dit filmpje!

 

Wil jij meer weten over laser ontharing vergoeding, andere vergoedingen of over behandelingen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis consult bij een van onze ervaren huidtherapeuten. Of bel naar 085 902 20 80 voor meer info. Met meer dan 200 locaties is er altijd wel een Cosmetique Totale bij u in de buurt.