Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Premium laserbehandelingen uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten

Laserbehandeling termen die je wellicht duizelen

Zoekend naar de juiste laserbehandeling zal het je wellicht duizelen bij het lezen van alle beschikbare lasermethoden. " ... IPL, Pico laser, Alexandrite, Diode laser, Nd Yag laser..". Wij werken dag in dag uit met al deze vooruitstrevende laserbehandelingen en medische apparatuur, maar begrijpen dat jij al snel door de laserbehandelingen het bos niet meer ziet.

ematrix laser

Het maken van de juiste laserbehandeling keuze

Je hoeft je over het maken van de juiste laserbehandeling keuze geen zorgen te maken. Onze huidtherapeut neemt in een eerste en gratis consult alle laserbehandeling mogelijkheden met je door. Zij kijkt daarbij naar je medische achtergrond, je huid en/of haartype (in geval van permanent ontharen) en stelt een behandelplan op die afgestemd wordt op jouw persoonlijke situatie. Je kunt zelfs met proefpulsen ervaren hoe je toekomstige behandeling gaat aanvoelen.

De eerste stap naar een laserbehandeling

Wellicht aarzel je nog om de eerste stap naar een huidverbeterende laserbehandeling te zetten Je bent bij al onze behandelaars in vertrouwde handen en geen probleem is te gek. Onze HBO en BIG geregistreerde huidtherapeuten geven de persoonlijke aandacht die jij verdient voor jouw probleem. Met haar medische achtergrond en expertise op het gebied van laserbehandelingen zorgt zij voor een behandelplan met maximaal resultaat. Dit doet zij door goed naar je te luisteren, je medische achtergrond door te nemen, je huid te analyseren en het toepassen van de best mogelijke medische apparatuur afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Laserbehandeling acne

Wij kunnen je helpen met de volgende laserbehandelingen:

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis en vrijblijvend consult t.w.v. € 35,-.

>> Ja, ik wil een GRATIS consult t.w.v. € 35,- voor een laserbehandeling.

Of neem direct contact met ons op via het centrale telefoonnummer: 085 9022080.

FAQ

Wordt een laserbehandeling door mijn zorgverzekeraar vergoed?

Wil je weten hoeveel jouw zorgverzekeraar of andere zorgverzekeraars in 2020 vergoeden voor ontharen, acne of camouflage behandelingen? Dat komt goed uit, want in deze tabel kun je zien waar je recht op hebt of wat andere zorgverzekeraars extra vergoeden.

Is een laserbehandeling veilig?

Al onze apparatuur voldoet aan de meest strenge eisen en normen. De ELOS apparatuur is bijvoorbeeld goedgekeurd door het Amerikaanse FDA dat staat voor zeer strenge veiligheidsnormen. Daarnaast word je bij Cosmetique Totale altijd geholpen door een HBO-geschoolde huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34), lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Is de laserbehandeling gevoelig?

De behandeling is meer of minder gevoelig afhankelijk van het type behandeling. Tijdens het eerste gratis consult kun je zelf ervaren hoe de behandeling aanvoelt.

Heb ik een verwijsbrief van een dermatoloog of arts nodig?

Nee voor een gratis consult heb je geen verwijsbrief van een medisch specialist, dermatoloog of huisarts nodig. Doorgaans vragen verzekeraars hier wel om. Onze huidtherapeute kan in het gratis consult een huidanalyse doen, het te verwachte resultaat doornemen en een behandelplan opstellen. Ook kun je een proefpuls ervaren. Vervolgens kun je een doorverwijzing aanvragen.

Wat is een ipl laserbehandeling?

Intense Pulse Lightening, ook wel IPL genoemd, wordt net als laser ingezet om bepaalde huidproblemen, zoals rode, gesprongen vaatjes, couperose, roodheid, pigmentvlekken, acne en ongewenste haargroei te behandelen zonder omliggend de huid te beschadigen. Bij Cosmetique Totale maken we gebruik van IPL apparatuur gecombineerd met radiofrequentie. Meer informatie? Klik op Behandelen met IPL

Wat is een Pico laserbehandeling?

De Pico laserbehandeling wordt doorgaans gebruikt voor tatoeage verwijderen en permanente make up verwijderen. Deze laser is een stuk krachtiger en 1000x sneller dan bijvoorbeeld een Q-switched laser.

Wat is een Nd Yag laser?

De Nd Yag is geen laserbehandeling, maar een benaming voor een gebruikt mondstuk van het apparaat. De Nd Yag 810/1064 is een handstuk specifiek voor definitief ontharen en heeft betrekking op de golflengte en is geschikt voor de licht getinte tinte en donkere huid. De Alexandrite golflengte 755/810 is een handstuk specifiek voor het permanent ontharen van de lichte huid.

Wat is een Diode laserbehandeling?

Bij een diode laserbehandeling wordt licht (laser) met energie gecombineerd. Wij gebruiken hiervoor de medische ELOS methode. De diode laser wordt doorgaans voor een  laserontharing behandeling ingezet. De pulse kan hierdoor nog dieper in de haarzak komen. De behandeling is minder gevoelig en is erg effectief.

Meer informatie? Klik op Diode laserbehandeling

Kan een laserbehandeling met een donkere huid?

Ja, dat kan. Tijdens het eerste gratis consult voert onze HBO geschoolde huidtherapeut een huidanalyse uit. Vervolgens kiest zij de lasermethode die het meeste resultaat geeft en past bij jouw huid- en haartype (bij ontharen). Zij houdt bij het opstellen van een behandelplan ook rekening met jouw medische geschiedenis en wensen.