Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling Alphen aan den Rijn

laserbehandeling alphen aan den rijn

Huidtherapie Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar laserbehandeling Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Cosmetique Totale aan het juiste adres!

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. Je kunt bij ons terecht voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Onze huidtherapeuten zijn allemaal HBO-geschoold en aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten).

Laserbehandeling Alphen aan den Rijn

Wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laserbehandeling Amsterdam de perfecte oplossing voor jou. Ben je het scheren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu je scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Dus vanaf nu kun je haarloos door het leven! Laserontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes door het scheren en vervelende haargroei af te komen. Naast onze vestiging in Alphen aan den Rijn, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor definitief laserontharen.

Superactie definitief ontharen oksels 

Om de stap naar het laserontharen voor jou nog aantrekkelijker te maken, introduceren we vanaf 1 november 2020 een nieuwe actie: definitief ontharen oksels 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis! 
Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever je stringlijn of pubus definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Lees hier meer over deze actie.
 

Tattoo verwijderen Alphen aan den Rijntattoo verwijderen alphen aan den rijn

Wil je jouw tattoo verwijderen? Dit kan bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen die ook nog eens 3 tot 4 jaar in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale behandelen wij met de PicoPlus4. Dit is de nieuwste generatie Picolaser. Hiermee kunnen wij bovendien alle kleuren tatoeages op ieder huidtype veilig, snel en effectief verwijderen.

Acne behandeling Alphen aan den Rijn

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend consult plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor jou een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met je welke behandeling het meest geschikt is.

Pigmentvlekken verwijderen Alphen aan den Rijn kalknagels laserbehandeling Alphen aan den Rijn

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigmentvlekken. We werken de nieuwste Picolaser, Lumecca, Elos SRA, lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Alphen aan den Rijn kunnen je tijdens het gratis consult informeren over wat de beste methode voor jou is om pigmentvlekken te verwijderen.

Schimmelnagels laseren Alphen aan den Rijn

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig voordat u echt van de schimmelnagel af bent. Wil je jouw kalknagels laten laseren? Bij deze vestiging kun je terecht voor een schimmelnagel laserbehandeling Alphen aan den Rijn.

Picolaser Alphen aan den Rijn

Cosmetique Totale werkt met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma en pigmentvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij ook tatoeages. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Ben je geïnteresseerd in een behandeling met de Picolaser in Alphen aan den Rijn? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn

Je vindt ons op onderstaand adres:

Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Utrechtstraat 108
2408 GS Alphen aan den Rijn
085-9022080

Je kan bij deze locatie voor de deur parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de locatie gemakkelijk bereikbaar. Station Alphen aan den Rijn is op 5 minuten loopafstand van onze vestiging.