Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling in Emmeloord

Ben jij op zoek naar laserbehandelingen in Emmeloord? Dan ben je bij Cosmetique Totale op het juiste adres! Sinds de oprichting in 2004 is Cosmetique Totale uitgegroeid tot dé Nederlandse nummer 1 op het gebied van huid- en lasertherapie. Dankzij onze nieuwe vestiging aan de Urkerweg in het Dokter J.H. Jansencentrum Emmeloord, kunnen wij jou in de buurt nu nog meer mogelijkheden bieden op het gebied van huidverbetering en lasertherapie.

In het centrum kan Cosmetique Totale gemakkelijk de samenwerking opzoeken met zorgverleners van diverse disciplines. De samenwerking binnen het Dokter Jansencentrum zorgt er dus voor dat wij jou  nog beter kunnen helpen met het vinden van een oplossing die past bij jouw huidprobleem.

Cosmetique Totale Dr Jansencentrum Emmeloord

Bij Cosmetique Totale Emmeloord kun je terecht voor een oplossing voor huidproblemen als pigmentvlekken, couperose, acne en het verwijderen van littekens. Met een flinke dosis aan ervaring, kennis en passie voor het vak voeren onze erkende HBO-geschoolde huidtherapeuten de behandelingen uit.

Kies je voor Cosmetique Totale, dan kies je voor:

 

De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat

 

Een gratis en vrijblijvend intakegesprek

 

200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt

 

Erkend door alle zorgverzekeraars

Ontdek hier onze behandelingen

Superactie definitief ontharen oksels 

Om de stap naar het laserontharen voor jou nog aantrekkelijker te maken, introduceren we vanaf 1 november 2020 een nieuwe actie: definitief ontharen oksels 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis! 

Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever je stringlijn of pubus definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Lees hier meer over deze actie.

Cosmetique Totale Emmeloord

Meer weten over alle behandelingen bij Cosmetique Totale in Emmeloord of wil ontvang je graag een persoonlijk huidadvies? Dan kun je gebruik maken van ons vrijblijvend en gratis consult t.w.v. 35 euro. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse zal onze huidtherapeut met jou bespreken, hoe we jou het beste kunnen helpen met het verbeteren van jouw (huid)probleem. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via 085-9022080 of maak direct een afspraak via onderstaande button:

Plan hier jouw gratis consult in

Cosmetique Totale Emmeloord vind je in het Dr. J.H. Jansencentrum aan de Urkerweg 1.