Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling in Emmeloord

Ben jij op zoek naar laserbehandelingen in Emmeloord? Dan ben je bij Cosmetique Totale op het juiste adres! Sinds de oprichting in 2004 is Cosmetique Totale uitgegroeid tot dé Nederlandse nummer 1 op het gebied van huid- en lasertherapie. Dankzij onze nieuwe vestiging aan de Urkerweg in het Dokter J.H. Jansencentrum Emmeloord, kunnen wij jou in de buurt nu nog meer mogelijkheden bieden op het gebied van huidverbetering en lasertherapie.

In het centrum kan Cosmetique Totale gemakkelijk de samenwerking opzoeken met zorgverleners van diverse disciplines. De samenwerking binnen het Dokter Jansencentrum zorgt er dus voor dat wij jou  nog beter kunnen helpen met het vinden van een oplossing die past bij jouw huidprobleem.

Cosmetique Totale Dr Jansencentrum Emmeloord

Bij Cosmetique Totale Emmeloord kun je terecht voor een oplossing voor huidproblemen als pigmentvlekken, couperose, acne en het verwijderen van littekens. Met een flinke dosis aan ervaring, kennis en passie voor het vak voeren onze erkende HBO-geschoolde huidtherapeuten de behandelingen uit.

Kies je voor Cosmetique Totale, dan kies je voor:

 

De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat

 

Een gratis en vrijblijvend intakegesprek

 

200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt

 

Erkend door alle zorgverzekeraars

Ontdek hier onze behandelingen

Openingsaanbiedingen Emmeloord

Wij willen de opening van deze nieuwe vestiging uiteraard graag met jou vieren en je nader laten kennismaken met ons team aan huidtherapeuten. Daarom heeft Cosmetique Totale een aantal spetterende openingsacties. 

Superactie definitief ontharen oksels

Wil jij nog snel van je ongewenste haargroei af? Dan kun je vanaf nu ook in Emmeloord terecht voor het definitief laten ontharen van jouw oksels. Voor een tijdelijk verlaagde prijs van 45 euro (i.p.v. 85 euro) kun je nu alle harsstrips en andere ontharingsmiddelen de deur uit doen.

Voortaan haarloos door het leven en nooit meer hoeven opzien tegen het scheren of harsen? Het laten ontharen van je oksels met behulp van een laser is de manier om snel van jouw ingegroeide haartjes, ongewenste haargroei en snijwonden door het scheren af te komen. Wees er op tijd bij, want deze super actie loopt tot slechts 1 november 2020!

After Summer Treatment

Wil jij daarnaast ook even tijd voor jezelf én genieten van een luxe glamourbehandeling voor het behouden van jouw zomerglow? Kom dan voor slechts 79 euro genieten van onze After Summer Treatment! Doormiddel van een lichte laserbehandeling, gevolgd door een peeling, brengt de huidtherapeut jouw huid binnen no time in topconditie. Zo kan ook jij stralend de winter in!

After Summer Treatment Cosmetique Totale Emmeloord

Cosmetique Totale Emmeloord

Meer weten over alle behandelingen bij Cosmetique Totale in Emmeloord of wil ontvang je graag een persoonlijk huidadvies? Dan kun je gebruik maken van ons vrijblijvend en gratis consult t.w.v. 35 euro. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse zal onze huidtherapeut met jou bespreken, hoe we jou het beste kunnen helpen met het verbeteren van jouw (huid)probleem. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via 085-9022080 of maak direct een afspraak via onderstaande button:

Plan hier jouw gratis consult in

Cosmetique Totale Emmeloord vind je in het Dr. J.H. Jansencentrum aan de Urkerweg 1.