Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling Leeuwarden informatie

Huidtherapie Leeuwarden 

Ben je op zoek naar laserbehandeling Leeuwarden? Dan bent u bij Cosmetique Totale aan het juiste adres! Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. Je kunt bij ons terecht voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Onze huidtherapeuten zijn allemaal HBO-geschoold en aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten).

Laserbehandeling Leeuwarden

Wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laserbehandeling Leeuwarden de passende oplossing voor jou. Bent je het scheren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Dus vanaf nu kun je haarloos door het leven! Laserontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en vervelende haargroei af te komen. Naast onze vestiging in Leeuwarden, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor definitief laserontharen.

Superactie definitief ontharen oksels 

Om de stap naar het laserontharen voor jou nog aantrekkelijker te maken, hebben wij een actie: definitief ontharen oksels 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis! 
Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever je stringlijn of pubus definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Lees hier meer over deze actie.

Tattoo verwijderen Leeuwarden 

Wil je jouw tattoo verwijderen? Dit kan helaas niet bij onze vestiging in Leeuwarden, maar wel op onze locatie in Assen. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens 3 tot 4 jaar in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Assen behandelen wij met de PicoPlus4. Dit is de nieuwste generatie Picolaser. Hiermee kunnen wij bovendien alle kleuren tatoeages op ieder huidtype veilig, snel en effectief verwijderen.

Acne behandeling Leeuwarden  

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor jou een persoonlijk behandelplan op. Ook bespreekt zij met jou welke behandeling het meest geschikt is.

Pigmentvlekken verwijderen Leeuwarden

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigmentvlekken. We werken met de nieuwste Picolaser, Lumecca, lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeut in Leeuwarden kan je tijdens het gratis intake gesprek informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Kalknagels laseren Leeuwarden  

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten laseren? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Leeuwarden. 

Ben je geïnteresseerd in een laserbehandeling in Leeuwarden? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult.

Cosmetique Totale Leeuwarden

Je vindt ons op onderstaand adres:

Cosmetique Totale Leeuwarden (gevestigd in My Healthclub)
Kalverdijkje 76D 
8924 JJ Leeuwarden
085-9022080

Hier kun je gratis voor de deur parkeren.