Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling Rotterdam

laserbehandeling rotterdam

Huidtherapie Rotterdam

Ben je op zoek naar laserbehandeling Rotterdam? Dan ben je bij Cosmetique Totale aan het juiste adres!

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. Je kunt bij ons terecht voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Onze huidtherapeuten zijn allemaal HBO-geschoold en aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten).

Laserbehandeling Rotterdam

Wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laserbehandeling Rotterdam de perfecte oplossing voor jou. Ben je het scheren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu je scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Dus vanaf nu kun je haarloos door het leven! Laserontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes door het scheren en vervelende haargroei af te komen. Naast onze vestiging in Rotterdam, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor definitief laserontharen.

Superactie definitief ontharen oksels

Om de stap naar het laserontharen voor jou nog aantrekkelijker te maken, introduceren we vanaf 1 november 2020 een nieuwe actie: definitief ontharen oksels 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis! 
Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever je stringlijn of pubus definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Lees hier meer over deze actie.
 

Tattoo verwijderen Rotterdam tatoeage verwijderen Rotterdam

Wil je jouw tattoo verwijderen? Dit kan bij onze vestiging in Rotterdam. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen die ook nog eens 3 tot 4 jaar in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale behandelen wij met de PicoPlus. Dit is de nieuwste generatie Pico laser en kan bovendien alle kleuren tatoeages op ieder huidtype veilig, snel en effectief verwijderen.

Wil je een cover-up laten plaatsen? Ook dit is mogelijk. Vaak is een tatoeage na 1-3 behandelingen met de Pico laser al een stuk lichter, waardoor een cover-up makkelijker en mooier te plaatsen is. 

Acne behandeling Rotterdam

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor jou een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met je welke behandeling het meest geschikt is.

Pigmentvlekken verwijderen Rotterdam

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigmentvlekken. We werken de nieuwste Picolaser, Lumecca, Elos SRA, lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Rotterdam kunnen je tijdens het gratis intake gesprek informeren over wat de beste methode voor jou is om pigmentvlekken te verwijderen.

Kalknagels laseren Rotterdam Kalknagels laserbehandeling Rotterdam

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig voordat u echt van de kalknagel af bent. Wil je jouw kalknagels laten laseren? Bij deze vestiging kunt u terecht voor een kalknagel laserbehandeling Rotterdam.

Picolaser Rotterdam

Cosmetique Totale werkt met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma en pigmentvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij ook tatoeages. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Bent u geïnteresseerd in een behandeling met de Picolaser in Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Cosmetique Totale Rotterdam

Je vindt ons op onderstaand adres:

Cosmetique Totale Rotterdam Noord 
Jonker Fransstraat 114a
3031 AX Rotterdam

Cosmetique Totale Rotterdam Zuid 
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam

085-9022080

Onze locaties in Rotterdam zijn goed te bereiken. Bij beide vestigingen kun je voor de deur betaald parkeren. Rotterdam Noord is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo is het bijvoorbeeld 8 minuten lopen vanaf station Blaak en zijn er meerdere tram- en bushaltes in de buurt.