Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling tegen littekens | Cosmetique Totale

Laserbehandeling Zonder operatie uw huid littekenvrij? Dat kan!
Probeer eens een laserbehandeling tegen littekens

Mensen zonder littekens zijn tegenwoordig moeilijk te vinden; bijna iedereen heeft in meer of mindere mate last van littekens. Voor de een is dat geen probleem, er zijn zelfs mensen die een litteken zien als statussymbool, maar voor een ander kan een litteken veel problemen met zich meebrengen. Gelukkig voor die mensen bestaat er een laserbehandeling tegen littekens.

Hoe gaat zo’n laserbehandeling tegen littekens in z’n werk? De eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid; dat noemt men ook wel ‘sublative rejuvenation’. Dit alles zonder lange herstelperiode. Onze huidtherapeuten adviseren een à drie behandelingen met een tussenperiode van 4 tot 8 weken, omdat rust ook belangrijk is voor de huid. Na een behandeling wordt geadviseerd om ongeveer vier tot vijf dagen de zon te vermijden. Bij Cosmetique Totale werken wij met de zogenaamde eMatrix, een revolutionair huidverjongings- en verstrakkingsapparaat dat in Amerika al een ware hype heeft veroorzaakt. Deze laserbehandeling tegen littekens werd door ons in 2010 in Nederland geïntroduceerd en niet zonder succes. Naast het verjongen van de huid, kan het apparaat ook uitkomst bieden bij bijvoorbeeld littekens. Onze huidtherapeuten zijn dan ook zeer te spreken over de eMatrix en weten het apparaat als geen ander toe te passen voor acneproblemen, littekens en ouderdomsvlekken.

Wilt u meer informatie over een laserbehandeling tegen littekens of heeft u interesse in een gratis consult, bel 0172-782419 of klik boven in de rechterkolom voor een behandelpunt bij u in de buurt. We hebben 65 behandellocaties, dus u hoeft nooit ver te reizen!