Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling Tilburg informatie

Huidtherapie TilburgLaserbehandeling Tilburg

Bent u op zoek naar laserbehandeling Tilburg? Dan bent u bij Cosmetique Totale aan het juiste adres! Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. U kunt bij ons terecht voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverbetering en huidverjonging. Onze huidtherapeuten zijn allemaal HBO-geschoold en aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten).

Laserbehandeling Tilburg

Wilt u graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laserbehandeling Tilburg de perfecte oplossing voor u. Bent u het scheren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu uw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Dus vanaf nu kunt u haarloos door het leven! Laserontharen is de manier om van uw ingegroeide haartjes, snijwondjes en vervelende haargroei af te komen. Naast onze vestiging in Tilburg, kunt u ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor definitief laserontharen.

Tattoo verwijderen Tilburg 

Wilt u uw tattoo verwijderen? Dit kan bij onze vestiging in Tilburg. Wij begrijpen dat u uw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens 3 tot 4 jaar in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Tilburg behandelen wij met de PicoPlus4. Dit is de nieuwste generatie Pico laser en kan bovendien alle kleuren tatoeages op ieder huidtype veilig, snel en effectief verwijderen.

Acne behandeling Tilburg acne behandeling Tilburg

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Ook bespreekt zij met u welke behandeling het meest geschikt is.

Pigmentvlekken verwijderen Tilburg

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht of andere plekken op het lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigmentvlekken. We werken de nieuwste Picolaser, Lumecca, lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeut in Tilburg kan u tijdens het gratis consult informeren over welke methode geschikt is om uw pigmentvlekken te verwijderen.

Kalknagels laseren Tilburg

Heeft u last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig voordat u echt van de kalknagel af bent. Wilt u uw kalknagels laten laseren? Bij deze vestiging kunt u terecht voor een kalknagel laserbehandeling Tilburg.

Picolaser Tilburgtattoo verwijderen tilburg

Cosmetique Totale Tilburg werkt met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma en pigmentvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij ook tatoeages. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door het lichaam afgevoerd. Bent u geïnteresseerd in een behandeling met de Picolaser in Tilburg? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Cosmetique Totale Tilburg

U vindt ons op onderstaand adres:

Cosmetique Totale Tilburg
Kruisvaardersstraat 32a
5021 BE Tilburg
085-9022080

Hier kunt u gratis voor de deur parkeren.