Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling in Wageningen

Ben jij op zoek naar laserbehandelingen in Wageningen? Dan ben je bij Cosmetique Totale op de juiste plek! Sinds de oprichting van Cosmetique Totale in 2004 is onze praktijk uitgegroeid tot dé Nederlandse marktleider op het gebied van huid- en lasertherapie. Met de overname van schoonheidssalon Beauté Majorie in Wageningen kunnen we jou nu nog meer mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en lasertherapie bieden.

Overname Beauté Majorie Wageningen

Bij Cosmetique Totale Wageningen kun je terecht voor een oplossing voor huidproblemen als overbeharing, pigmentvlekken, acne, het verwijderen van tatoeages en kalknagels. Met een flinke dosis kennis, ervaring en passie voor het vak voeren onze erkende HBO huidtherapeuten de behandelingen uit.

Kies je voor Cosmetique Totale, dan kies je voor:

 

Een gratis en vrijblijvend intakegesprek

 

De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat

 

200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt

 

Erkend door alle zorgverzekeraars

Ontdek hier onze behandelingen

 

Openingsaanbiedingen Wageningen

Wij willen de overname van Beauté Majorie natuurlijk graag met jou vieren en je nader laten kennismaken met ons team aan huidtherapeuten en medisch specialisten. Daarom heeft Cosmetique Totale nu een aantal sensationele openingsacties.

After Summer Treatment

Wil jij genieten van een luxe glamourbehandeling voor het behoud van jouw zomergloed én even tijd voor jezelf nemen? Geniet dan voor slechts 79 euro van onze After Summer Treatment! Doormiddel van een lichte laserbehandeling die wordt gevolgd door een peeling, kan de huidtherapeut jouw huid binnen no time in topconditie brengen. Met als resultaat dat ook jij stralend de winter tegemoet kan. 

Super actie definitief ontharen oksels

Daarnaast ook nog even snel van je ongewenste haargroei af? Dan kun je vanaf heden ook in Wageningen terecht voor het definitief ontharen van jouw oksels. Voor een tijdelijk verlaagde prijs van 45 euro (i.p.v. 85 euro) kun je nu alle scheermesjes en andere ontharingsmiddelen de deur uit doen.

Haarloos door het leven en nooit meer opzien tegen het harsen of scheren. Het ontharen van je oksels met behulp van een laser is de manier om snel van jouw ongewenste haargroei, ingegroeide haartjes en snijwonden door het scheren af te komen. Wees er snel bij, want deze super actie loopt tot en met 1 november 2020!

Cosmetique Totale Wageningen

Wil jij meer weten over de behandelingen van Cosmetique Totale in Wageningen of graag een persoonlijk op maat gemaakt huidadvies? Dan kun je gebruik maken van ons standaard vrijblijvend en gratis intakegesprek t.w.v. 35 euro. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse zal onze huidtherapeut met jouw bespreken, hoe we je het beste kunnen helpen met het verbeteren van jouw huid(probleem). Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via 085-9022080 of direct een afspraak maken via onderstaande button:

Plan hier jouw gratis consult in

Cosmetique Totale Wageningen vind je aan de Stadsbrink 451.