Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling in Wageningen

Ben jij op zoek naar laserbehandelingen in Wageningen? Dan ben je bij Cosmetique Totale op de juiste plek! Sinds de oprichting van Cosmetique Totale in 2004 is onze praktijk uitgegroeid tot dé Nederlandse marktleider op het gebied van huid- en lasertherapie. Met de overname van schoonheidssalon Beauté Majorie in Wageningen kunnen we jou nu nog meer mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en lasertherapie bieden.

Overname Beauté Majorie Wageningen

Bij Cosmetique Totale Wageningen kun je terecht voor een oplossing voor huidproblemen als overbeharing, pigmentvlekken, acne, het verwijderen van tatoeages en kalknagels. Met een flinke dosis kennis, ervaring en passie voor het vak voeren onze erkende HBO huidtherapeuten de behandelingen uit.

Kies je voor Cosmetique Totale, dan kies je voor:

 

Een gratis en vrijblijvend intakegesprek

 

De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat

 

200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt

 

Erkend door alle zorgverzekeraars

Ontdek hier onze behandelingen

 

Openingsaanbiedingen Wageningen

Wij willen de overname van Beauté Majorie natuurlijk graag met jou vieren en je nader laten kennismaken met ons team aan huidtherapeuten en medisch specialisten. Daarom heeft Cosmetique Totale nu een aantal sensationele openingsacties.

After Summer Treatment

Wil jij genieten van een luxe glamourbehandeling voor het behoud van jouw zomergloed én even tijd voor jezelf nemen? Geniet dan voor slechts 79 euro van onze After Summer Treatment! Doormiddel van een lichte laserbehandeling die wordt gevolgd door een peeling, kan de huidtherapeut jouw huid binnen no time in topconditie brengen. Met als resultaat dat ook jij stralend de winter tegemoet kan. 

Superactie definitief ontharen oksels 

Om de stap naar het laserontharen voor jou nog aantrekkelijker te maken, introduceren we vanaf 1 november 2020 een nieuwe actie: definitief ontharen oksels 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis! 

Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever je stringlijn of pubus definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Lees hier meer over deze actie.

Cosmetique Totale Wageningen

Wil jij meer weten over de behandelingen van Cosmetique Totale in Wageningen of graag een persoonlijk op maat gemaakt huidadvies? Dan kun je gebruik maken van ons standaard vrijblijvend en gratis intakegesprek t.w.v. 35 euro. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse zal onze huidtherapeut met jouw bespreken, hoe we je het beste kunnen helpen met het verbeteren van jouw huid(probleem). Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via 085-9022080 of direct een afspraak maken via onderstaande button:

Plan hier jouw gratis consult in

Cosmetique Totale Wageningen vind je aan de Stadsbrink 451.