Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Laserbehandeling Zeist informatie

Huidtherapie ZeistLaserbehandeling Zeist

Ben je op zoek naar laserbehandeling Zeist? Dan ben je bij Cosmetique Totale aan het juiste adres! Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden. Je kunt bij ons terecht voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Onze huidtherapeuten zijn allemaal HBO-geschoold en aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten).

Laserbehandeling Zeist

Wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laserbehandeling Zeist de perfecte oplossing voor jou. Ben je het scheren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf heden kun je namelijk haarloos door het leven! Laserontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes door het scheren en vervelende haargroei af te komen. Naast onze vestiging in Zeist, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor definitief laserontharen.

Superactie definitief ontharen oksels 

Om de stap naar het laserontharen voor jou nog aantrekkelijker te maken, introduceren we vanaf 1 november 2020 een nieuwe actie: definitief ontharen oksels 5 + 1 gratis. In deze nieuwe actie geldt een speciaal actietarief voor ontharen oksels van 85 euro voor maar 55 euro! En bij afname van een pakket van 6 behandelingen betaal je maar voor 5 behandelingen. Je krijgt dus de 6e behandeling gratis! 
Kies je liever voor een combinatiebehandeling definitief ontharen oksels en bikinilijn? Dan betaal je nu maar 110 euro (i.p.v. 170 euro). Wil je liever je stringlijn of pubus definitief ontharen? Dit kan voor het voordelige tarief van 165 euro (i.p.v. 235 euro). Lees hier meer over deze actie.
 

Tattoo verwijderen Zeist Tatoeage verwijderen Zeist

Wil je jouw tattoo verwijderen? Dit kan bij onze vestiging in Zeist. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen die ook nog eens 3 tot 4 jaar in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale behandelen wij met de PicoPlus4. Dit is de nieuwste generatie Pico laser en kan bovendien alle kleuren tatoeages op ieder huidtype veilig, snel en effectief verwijderen.

Acne behandeling Zeist

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een vervelend huidprobleem wat veelvoorkomend is. De talgklieren raken verstopt en/of ontstoken. Voorafgaand aan de acne behandeling vindt er eerst een vrijblijvend consult plaats. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Zij stelt speciaal voor jou een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met jou welke behandeling het meest geschikt is.

Pigmentvlekken verwijderen Zeist

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigmentvlekken. We werken de nieuwste Picolaser, Lumecca, Elos SRA, lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeut in Zeist kan je tijdens het gratis intake gesprek informeren over wat de beste methode voor jou is om pigmentvlekken te verwijderen.

Kalknagels laseren Zeist

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Ook dit kunnen wij behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig voordat je echt van de schimmelnagel af bent. Wil je jouw kalknagels laten laseren? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Zeist.

Picolaser ZeistPicolaser Zeist

Cosmetique Totale werkt met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma en pigmentvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij ook tatoeages. De korte puls van de Picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel sneller door jouw lichaam afgevoerd. Ben je geïnteresseerd in een behandeling met de Picolaser in Zeist? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Cosmetique Totale Zeist

Je vindt ons op onderstaand adres:

Cosmetique Totale Zeist
Bergweg 173
3707 AC Zeist
085-9022080

Hier kun je gratis voor de deur parkeren.