Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Littekens verminderen bij Cosmetique Totale

littekens verminderen

Resultaat na 3 eMatrix behandelingen. (Let op, resultaten kunnen verschillen per persoon)

Onze huidtherapeuten behandelen lichte tot ernstige littekens. Voornamelijk worden de littekens van onze patiënten veroorzaakt door acne in het gezicht. Ook geven onze huidtherapeuten advies over de behandelingen van littekens verminderen. Zo kunt u op uw eigen tempo meehelpen aan de verbetering van uw gezicht. Een actieve bijdrage van de patiënt is namelijk een voorwaarde voor het succes van littekens verminderen.

Veel mensen hebben littekens die zijn ontstaan door acne verschijnselen. Om deze littekens goed te kunnen behandelen moeten onze huidtherapeuten eerst vaststellen in hoeverre er sprake is van actieve acne. Wanneer er sprake is van actieve acne moet deze eerst worden gereinigd. Daarna kan er pas gewerkt worden met de eMatrix technologie om zo acne littekens te verminderen.

Een door de huidtherapeut geadviseerde acne behandeling kan onder meer bestaan uit:

Littekens verwijderen door middel van lichte acne reiniging


Door een zeer lichte peeling worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd. Hierdoor wordt de huid minder snel opnieuw verstopt en worden bacteriën door de peeling gedood. Deze handelingen verkleinen de kans op puistjes. Wanneer dit traject in gang gezet wordt worden de mee-eters verwijderd en eventuele puistjes uitgedrukt. Daarnaast krijgt u een gepast advies mee naar huis.

 

Littekens verwijderen door middel van diepe acne reiniging


Door een medische peeling met glucolzuur van 50% en 70% te gebruiken worden dode huidcellen verwijderd. De celvernieuwing wordt hierdoor versneld en grove poriën worden verkleind. Hierdoor worden verstoppingen en ontstekingen van de huid voorkomen. Bacteriën die acne doen veroorzaken worden gedood door de krachtige peeling. Na afloop van deze behandeling worden mee-eters nog sneller verwijderd en puistjes kunnen daarmee zo worden aangeprikt om deze te verwijderen. Tevens krijgt u bij deze reiniging een gepast advies mee voor thuis.

 

Acne littekens verminderen

Wanneer er geen sprake is van actieve acne, maar enkel de littekens zichtbaar zijn is er de eMatrix technologie. Dit is de perfecte behandeling om de littekens veroorzaakt door acne te verminderen. De eMatrix maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequente energie. Dit zorgt ervoor dat er meer flexibiliteit in de huidlagen wordt gecreëerd. Hierdoor worden de littekens vervaagd en wordt de donkere verkleuring van littekens gelijk gemaakt met uw eigen huidskleur. De methode van eMatrix is uitermate geschikt om grove poriën goed aan te pakken en te verkleinen. Tevens kunt u hierdoor uw tint egaler maken.

Het positieve resultaat van een eMatrix behandeling voor littekens verminderen leidt er doorgaans toe dat de patiënt zich meer zeker voelt. De huidtherapeut zorgt ervoor dat de patiënt de acne zo snel mogelijk zelf kan verzorgen.

Interesse? Boek een gratis en vrijblijvend consult.

Wij adviseren u vrijblijvend een afspraak te maken voor een intakegesprek met één van onze huidtherapeuten bij u in de buurt. Tijdens deze afspraak worden uw wensen besproken en zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u opstellen voor het verminderen van uw littekens.

Disclaimer

Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.