Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Lycogel, de ademende camouflage crème

Lycogel camouflage crème lycogelwerd oorspronkelijk ontwikkeld voor cosmetische artsen en huidtherapeuten om te gebruiken na esthetische ingrepen of om wijnvlekken en vitiligo mee te camoufleren. Deze Lycogel als medische camouflage voor professioneel gebruik is nu ook eindelijk verkrijgbaar als dagelijkse foundation voor thuis!

Lycogel | dagelijkse, verzorgende foundation

Deze foundation is de perfecte BB cream of CC cream. Het combineert namelijk een dagverzorging inclusief zonnebescherming (SPF 30) met een perfect op uw huid afgestemde camouflage teint. De foundation kan zowel subtiel als zeer dekkend worden aangebracht en
verstopt de huid niet. Een gevoelige huid wordt er zelfs extra mee verzorgd en roodheden verminderen. De Lycogel kan ook aangebracht worden over andere dagcrèmes of dagverzorgingsproducten.lycogel online kopen

Lycogel foundation:

Lycogel | camouflage therapie na medische peelings, laser of eMatrix behandelingen

Deze medische camouflage crème is uitermate geschikt als nabehandelingscrème bij medische peelings, laser- en eMatrix behandelingen. De camouflage crème oogt natuurlijk en verdoezeld huidreacties zoals roodheid. De kracht zit met name in de verzorgende, niet verstoppende formule. Lycogel is de enige foundation die de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt. Hierdoor verminderen roodheid, zwelling en irritaties. Een perfecte nabehandelingscrème (met SPF 30 erin) en foundation in één!

Lycogel camouflage therapie:

Lycogel | voor elke huid

Lycogel is bewezen niet irriterend voor mensen met rosacea, vitiligo, dermatitis, acne of een ander type gevoelige huid. De camouflage is waterbestendig tot wel 90 minuten, gaat de hele dag mee en bevat een zonbescherming factor 30. De camouflage is verkrijgbaar in 10 kleuren en kan indien gewenst gemixt worden voor de perfecte kleur. Ook de dekking kan individueel bepaald worden omdat er gewerkt wordt met dunne laagjes. U voelt uw huid verbeteren terwijl u er gelijktijdig fantastisch uitziet!

Lycogel | de perfecte kleur keuze

Graag kijkt de huidtherapeut samen met u welke kleur het beste bij u past. De huidtherapeut zal u dan ook alle tips en adviezen geven met betrekking tot het aanbrengen van de camouflage.

Weet u al welke kleur u nodig heeft, dan kunt u de juiste kleur bij ons bestellen en dan sturen we die direct naar u op!

Lycogel online bestellen met korting!lycogel online kopen

Wij zijn een officieel Lycogel verkooppunt en hebben alle kleuren op voorraad.
Lycogel camouflage is er al vanaf €62,95
Als u voor 16.00 uur bestelt, dan sturen we het dezelfde dag nog naar u op!
Lycogel ONLINE BESTELLEN

Meer vragen over de lycogel camouflage therapie of wilt u graag een gratis vrijblijvend intakegesprek met één van onze huidtherapeuten bij u in buurt? Bel dan naar 085-9022080