Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Lekker in je vel met de Zomerpeeling!

Een gezonde huid begint met de Mandelic Zomerpeeling – juist in de zomer!

peeling prijsIn de zomer heeft onze huid het zwaar te verduren. Door de invloed van zonlicht en droge lucht door bijvoorbeeld airconditioning kunnen huidproblemen als acne, pigmentvlekken en fijne lijntjes en rimpels snel opkomen of verergeren. Om uw huid ook in de zomer in optimale conditie te houden en problemen te voorkomen adviseren wij daarom de Mandelic Zomerpeeling.

De Mandelic Zomerpeeling is een speciale peeling op basis van amandelzuur. In tegenstelling tot een traditionele medische peeling, schilfert de bovenste huidlaag niet af, maar wordt de huid door de sterke anti-oxidanten in het amandelzuur gestabiliseerd en versterkt. Dit draagt bij aan een gezonde huid, die mooier en egaler kleurt in de zon. Daarnaast gaat de peeling het ontstaan van pigmentvlekken en huidveroudering tegen.

Door de milde werking van het amandelzuur is de Mandelic peeling uitermate geschikt voor de zomer. Een gezonde huid zonder acne of pigmentvlekken begint dus met de Mandelic Zomerpeeling!

De Mandelic Zomerpeeling

  • Milde peeling – ideaal voor de zomer
  • Intensieve voeding en hydratatie
  • Gladder en fijner huidoppervlak
  • Voor alle huidtypes
  • Voorkomt pigmentvlekken, acne en huidveroudering

Mandelic Zomerpeeling. PIGMENTVLEKKEN, ACNE

Naast het verwijderen van huidproblemen helpen onze HBO huidtherapeuten je graag om je huid in topconditie te brengen of te houden. Kom langs voor een gratis persoonlijk huidadvies bij jou in de buurt. Wij  zijn werkzaam op 200 behandellocaties in Nederland.

Wil jij ook een gezonde en stralende huid?

Kom dan nu in actie, maak een afspraak voor een gratis consult en bel ons centrale nummer 085-9022080 of maak gebruik van ons contact formulier.
De kosten voor de Zomerpeeling is slechts €75,-  voor het hele gelaat.