Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

De Nazomerpeeling

Jennifer, huidtherapeut bij Cosmetique Totale: “Ieder jaar als de zomer weer aanbreekt, waarschuw ik mijn klanten voor de zon. Smeer je goed in voordat je de zon ingaat en vergeet ook niet ná het zonnen je huid goed te verzorgen. Het is erg belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon. En toegegeven: we vergeten ons allemaal wel eens in te smeren tijdens onze vakantie, wanneer we bijvoorbeeld met een lekker wijntje bij een strandtent zitten.

Nazomerpeeling Korting

Vorige week kwam mevrouw Brouwers langs voor het ontharen van haar oksels en bikinilijn. Zij vertelde uitgebreid over haar vakantie naar Spanje en ik kon aan haar huid zien dat ze veel in de zon had gezeten. Haar huid was een beetje rood en er waren sproetjes op haar gezicht tevoorschijn gekomen. Het is normaal dat de huid in de zomer wat dikker wordt. Hierdoor oogt de huid wat doffer en zijn de droogtelijntjes om de ogen wat beter te zien.

Ik heb mevrouw Brouwers aangeraden om een afspraak te maken voor de nazomerpeeling, om zo haar huid weer terug in balans te brengen. De nazomerpeeling is een oppepper voor de huid na de zomer en zit boordevol antioxidanten zoals amandelzuur en vitamine C. Hierdoor krijg je weer een stralende huid. Mevrouw Brouwers is gisteren bij mij langs geweest voor de behandeling en voelde zich hierna weer als nieuw!

Naast het verwijderen van huidproblemen helpen mijn collega’s en ik onze klanten graag verder om de huid in topconditie te brengen of te houden. Kom langs voor een gratis persoonlijk huidadvies bij jou in de buurt. Wij  zijn werkzaam op 200 behandellocaties in Nederland. Bekijk ook eens onderstaande informatie, waar mijn collega uitlegt hoe deze behandeling werkt.”

 

WIL JIJ OOK EEN GEZONDE EN STRALENDE HUID?

Nazomerpeeling

Kom dan nu in actie, maak een afspraak voor een gratis consult en bel ons centrale nummer 085-9022080.

De kosten voor de nazomerpeeling is slechts €75,-  voor het hele gelaat.