Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Algemeen

Nieuw! Cosmetique Totale nu ook in Den Haag


Nieuwe locatie in Den Haag

Er goed uitzien mag!

De huidtherapeutische zorg heeft de afgelopen 2 maanden min of meer stilgestaan. Logisch in het kader van de intelligente lockdown, maar wel heel vervelend als jij last hebt van huidproblemen als acne, pigmentvlekken, overbeharing of couperose. “En dat terwijl zorg voor jezelf en elkaar juist nu zo belangrijk is,” aldus Natasha, huidtherapeut bij onze nieuwe locatie aan de Groot Hertoginnelaan 39 in Den Haag. “Bij Cosmetique Totale hebben we de afgelopen periode dan ook niet stilgezeten en we zijn heel blij om je te laten weten dat je nu ook voor alle behandelingen terecht kunt op onze prachtige nieuwe locatie in Den Haag.”

 

Altijd zeker van de beste zorg

“De huid is ons grootste orgaan en het is dan ook belangrijk om deze gezond te houden. Het grote voordeel van lasertherapie voor de behandeling van huidproblemen is de veiligheid en efficiëntie. Hiermee kunnen we verschillende huid-of haaraandoeningen behandelen met minimale beschadiging van de huid. Juist omdat de huid zo kwetsbaar is en ieder mens weer anders, werken onze professionele hbo-geschoolde huidtherapeuten dan ook uitsluitend met de nieuwste en beste lasers die voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Daarnaast hebben onze gekwalificeerde huidtherapeuten kennis van en ervaring met het naleven van een goede hygiëne, infectiepreventie en het gebruik van beschermingsmiddelen. Iets wat in deze tijd minstens zo belangrijk is.

Cosmetique Totale Den Haag

Helaas laat wet- en regelgeving rondom huid- en lasertherapie al jaren op zich wachten, waardoor het nog niet eenvoudig is om te checken of je bij een betrouwbare kliniek aanklopt. Bij Cosmetique Totale ben je in ieder geval altijd verzekerd van de juiste zorg voor jouw huid!”

De schaamte voorbij – kom snel bij ons langs!

“Binnen Cosmetique Totale nemen wij al sinds 2004 onze verantwoordelijkheid en dit blijven wij ook in de toekomst doen. Wij willen voorkomen dat je te lang rond blijft lopen met schaamte of onzekerheid rondom jouw huidprobleem of verkeerd gezette tatoeage. Bij Cosmetique Totale kun je daarom gratis en vrijblijvend een afspraak maken voor een uitgebreide huidanalyse. Aan de hand van een behandelplan afgestemd op jouw wensen en behoeften gaat de huidtherapeut vervolgens aan de slag.”

Sneller en gerichter tatoeages verwijderenPicolaser Den haag

“Op onze nieuwe vestiging in Den Haag ontvangen wij je in één van onze 3 ruime, professionele behandelkamers. Zoals je van ons gewend bent, hebben wij ook op deze hoofdlocatie de beschikking over de beste medische lasers, zodat we voor ieder huidtype en huidprobleem de juiste oplossing hebben. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het veilig en efficiënt verwijderen van je tatoeage met behulp van de Picoplus laser. De Picoplus laser werkt krachtiger dan andere lasers, waardoor wij sneller en gerichter tattoo’s kunnen verwijderen. En doordat wij de huid tijdens de behandeling koelen met een speciaal apparaat is de behandeling niet alleen minder pijnlijk, maar is de kans op complicaties ook veel kleiner. De resultaten met deze nieuwste laser op het gebied van tatoeage verwijderen zijn op onze andere locaties al verbluffend. Als jij graag van je tatoeage af wilt, maar opziet tegen de behandeling,  wil ik dan ook zeggen: “Aarzel niet langer, maar maak gewoon een afspraak voor een eerste gratis consult. Er is meer mogelijk dan je nu misschien denkt,” aldus een enthousiaste Natasha.

Klik hier om een gratis consult in te plannen.

 

Terug naar overzicht