Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Wilt u van uw zwangerschap striemen af? Dit kan gemakkelijk en snel bij Cosmetique Totale

Zowat 75% van de zwangere vrouwen heeft last van striemen. Voor deze vrouwen is er nu een oplossing zonder aan cosmetische chirurgie te hoeven doen. Met de eMatrix methode van fabrikant van medisch esthetische hulpmiddelen Syneron Medical, is het resultaat na 2 behandelingen van 30 minuten al duidelijk zichtbaar.

Zwangerschap striemen of Striae zijn strepen die op de huid van het lichaam kunnen ontstaan als iemand snel dikker wordt. Het bekendste voorbeeld is dat van striae op de buik van een vrouw tijdens een zwangerschap. Ze kunnen echter ook ontstaan op borsten of dijen als deze sneller groeien dan de huid kan bijhouden. Een ander voorbeeld van een doelgroep waarbij het ook vaak voor komt is bodybuilders, door de snelle groei van het spierweefsel wordt het vel uitgerekt en kan daardoor Striae verschijnen.

De eMatrix maakt enerzijds diep in de huid nieuwe huidcellen aan en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid. De zwangerschapsriemen zijn na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar. Ook donkere vrouwen kunnen met de eMatrix methode behandeld worden.

 

Over Cosmetique Totale, de Nederlandse distributeur van de eMatrix

Cosmetique Totale  heeft 60 vestigingen in Nederland en werkt met HBO opgeleide Huidtherapeuten. Deze huid therapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH). Daarnaast is Cosmetique Totale distributeur van medisch esthetische apparatuur van Syneron in Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op:  https://cosmetique-totale.nl/blog of www.ergoeduitzienmag.nl

 

Over Syneron, de fabrikant van de eMatrix

Syneron Medical Ltd. (NASDAQ: ELOS) fabriceert en distribueert medisch esthetische hulpmiddelen.

De innovatieve elōs technologie is de basis van zeer effectieve, veilige en kost efficiënte systemen die het artsen mogelijk maken om geavanceerde oplossingen aan patiënten  te bieden op  het gebied van anti aging en litteken verwijdering. Het bedrijf is in 2000 opgericht en het hoofdkantoor, R&D en fabriek van Syneron Medical Ltd. bevinden zich in Israel. Syneron heeft kantoren en distributeurs over de gehele wereld, inclusief het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Irvine, Californië en een Aziatische-Pacifisch hoofdkantoor in Hong Kong.