Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Nooit meer okselzweet met MiraDry


Schaam je je omdat je steeds natte plekken onder je oksels krijgt? Of heb je snel last van een nare geur? Met miraDry is dat nu verleden tijd. De revolutionaire medische methode helpt je voorgoed van je transpiratie problemen af zonder dat daar vervelende injecties of operaties aan te pas komen.

miraDry is een niet invasieve behandeling die er voor zorgt dat je transpiratie probleem langdurig vermindert.

Voordelen van de miraDry behandeling
Blijvend resultaat, gemiddeld 82% vermindering van transpiratie
98% van behandelden is na 5 jaar nog steeds tevreden
Geen operatie nodig
Behandelingen worden uitgevoerd in samenwerking dermatoloog Wim Venema
Weinig tot geen bijwerkingen
Doorgaans snelle hervatting van dagelijkse bezigheden
Pijnloze behandeling door een arts
Minder okselhaar
FDA erkend en CE keurmerk
Aanbevolen door de International Hyperhidrosis Society

okselzweten

De miraDry behandeling worden uitgevoerd door de alom gerespecteerde dermatoloog Dr. Wim Venema. Dr. Wim Venema is als dermatoloog ook verbonden aan het Wilhelmina ziekenhuis in Assen en het hype

rhidrose expertisecentrum in het Meander MC in Amersfoort. Hij wordt in Europa gezien als een van de experts met een kleine 1000 miraDry behandelingen.Over Wim Venema

Sinds 2006 is dokter Wim Venema betrokken bij behandelen van overmatig zweten. Hij is sinds al langere tijd medisch adviseur van de Nederlandse patiënten vereniging overmatig zweten. (www.dry-nederland.nl) Hij was de eerste in Europa met een miraDry in 2013 en heeft samen met de ontwerpers van de miraDry het huidige behandelprotocol ontwikkeld. Hij wordt vaak uitgenodigd om te spreken op grote congressen over de techniek en geeft workshops in heel Europa. Tot op heden doet hij de behandelingen in twee ziekenhuizen en ziet in de samenwerking met Cosmetique totale de mogelijkheid om deze behandeling dichterbij u aan te bieden.

 

 

 

 

MiraDry is de blijvende oplossing voor okselzweten

Moet u constant rekening houden met welke kleding u draagt? Vindt u het vervelend dat u regelmatig van kleding moet wisselen en gebruikt u zeer geregeld anti-transpirant? Ergert u zich aan onaangename geurtjes of schaamt u zich voor natte plekken onder uw oksels? Er is nu een methode om van uw overmatig okselzweten blijvend sterk te vermindern zonder dat hier injecties of operaties aan te pas komen!

 

 

 

Levenslange en revolutionaire oplossing

De nieuwe miraDry behandeling is dé levenslange oplossing voor overmatig zweten (hyperhidrosis). Het is een veilige en niet-invasieve behandeling die okselzweten blijvend vermindert. De miraDry is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en heeft het Europese CE-keurmerk. De complete behandeling wordt door een arts uitgevoerd, een van de weinigen in Nederland.

Voordelen van de miraDry behandeling:

Blijvend resultaat, gemiddeld 82% vermindering van transpiratie
98% is na 5 jaar nog steeds tevreden
Geen operatie en een veilige behandeling door gespecialiseerde artsen.
Weinig tot geen bijwerkingen
Over het algemeen snelle hervatting van dagelijkse bezigheden
Pijnloze behandeling door een arts
Minder okselhaar
FDA erkend en CE keurmerk
Aanbevolen door de International Hyperhidrosis Society
88% beveelt de behandeling aan (Realself 28 april 2019)

De komende miraDry behandelingen worden uitgevoerd op vrijdag 31 mei in Zeist (Bergweg 173) en op zaterdag 1 juni in Rotterdam (Jonker Fransstraat 114A)