Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Definitief ontharen met lasertherapie

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief ontharen is dat niet meer nodig. Onze huidtherapeuten zijn expert op het gebied van definitief ontharen en helpen jou met de beste medische lasers graag van ongewenste haargroei af.

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na 1 laserbehandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts 6-10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid. Scheren, harsen of epileren is daarmee echt verleden tijd! 


Kies je voor Cosmetique Totale, dan kies je voor:
✓ De beste medische lasers en peelings voor een snel resultaat
✓ Ervaren HBO Huidtherapeuten
✓ 200 locaties in Nederland, dus altijd één bij jou in de buurt
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek
✓ Erkend door alle zorgverzekeraars

Wat is de beste behandeling voor overbeharing?

De beste laserbehandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend en afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeuten werken met de allernieuwste apparatuur en verschillende methodes, waardoor definitief ontharen ook mogelijk is voor de getinte tot zeer donkere huid én bij grijze, rode of blonde haren. Daarnaast maken onze nieuwste lasers gebruik van krachtige koelsystemen, zodat de laserbehandeling ook voor jou 100% pijnloos en een comfortabele ervaring is.

Benen laseren

Benieuwd naar de voor jou meest geschikte methode van definitief ontharen? Kom dan snel langs voor een gratis consult bij jou in de buurt.
Maak direct een afspraak


Is definitief ontharen ook geschikt voor mannen?

Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen. Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en schaamstreek. Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.

Wordt overbeharing in het gelaat door zorgverzekeraars vergoed?

Definitief ontharen vergoeding

Laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Definitief ontharen tijdens een transgendertraject wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Onze huidtherapeut adviseert jou tijdens een gratis consult graag over de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor definitief ontharen?

Definitief ontharen laserbehandeling korting

Definitief ontharen met de geavanceerde laser behandelingen is bij Cosmetique Totale al mogelijk vanaf €45,83 per behandeling. En om het voor jou extra makkelijk én voordelig te maken hebben wij 3 actiepakketten voor jou samengesteld; koop je in één keer 5 behandelingen, dan krijg je de 6e behandeling gratis! Meer prijzen definitief ontharen vind je hier.
Bekijk onze acties

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en je verwachtingspatroon.