Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Definitief ontharen bikinilijn; de nieuwste methode nu met korting!

ontharen bikinilijnHaren op de bikinilijn zijn vervelend, storend en passen niet meer in het huidige modebeeld. Ook kan een behandeling voor definitief ontharen van de bikinilijn noodzakelijk zijn omdat je last hebt van rode bultjes, ontstekingen of ingegroeide haren. Veel vrouwen kiezen voor het populaire definitief ontharen zodat zij nooit meer met ongewenste haargroei op de bikinilijn hoeven rondlopen.

Trots op je gladde bikinilijn

Wil jij ook definitief af van je bikinilijn haren? Geen schaamte meer op het strand als je vergeten bent te scheren of als je een paar haartjes over het hoofd hebt gezien. Geen gedoe meer met harsen en waxen of elke dag moeten scheren. Maar wel lekker op het strand, in bikini of in bed pronken met een supergladde huid zonder prikkende stoppeltjes of een donkere waas van groeiende haartjes onder de huid van de bikinilijn.

De beste behandeling voor het ontharen van je bikinilijn

De huidtherapeut van Cosmetique Totale is al verschillende keren aan het woord geweest als laserspecialist in lifestyle en beauty tv-programma’s als “Mijn lichaam, mijn zorg” (RTL4) en  “Ontharen bikinilijn SBS6. Hierin sprak ze over de nieuwste laser techniek met de Elos methode. Met de Elos methode worden naast dikke, zwarte stugge haren ook de lichte blonde, rode en grijze haren veilig en effectief verwijderd. Ook de donkere huid is geschikt voor het definitief ontharen van de bikinilijn met de nieuwste Elos techniek. Na enkele behandelingen ben je al definitief verlost van de haargroei op je bikinilijn, stringlijn of hele schaamstreek. Bij Cosmetique Totale word je altijd geholpen door hbo-geschoolde huidtherapeuten, geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34. De hoogwaardige medische laser apparatuur is zowel FDA als CE gekeurd.

Permanent ontharen bikinilijn kortingsactie!

Wil je weten of je in aanmerking komt voor de nieuwste Elos methode voor het definitief ontharen van de bikinilijn en tegelijkertijd gebruik maken van de gunstige 20% kortingsactie op bikinilijn en oksels? Prijzen ontharen bikinilijn

Inmiddels zijn er meer dan 120 locaties door heel Nederland waar je terecht kan voor een gratis eerste consult met de huidtherapeut. Reserveer het gratis consult op een locatie bij jou in de buurt via:

Chat, contactformulier of bel 0172-782419