Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

100% pijnloze laserontharing in de zomer

Ontharen in de zomer
Definitief ontharen met de effectieve Alexandrite, Diode of Nd:YAG laser is nu óók in de zomer mogelijk!
De zomer, iedereen heeft daar zijn eigen beeld bij. Maar over een ding denken we allemaal hetzelfde. Niemand zit te wachten op stoppels of een rode, geïrriteerde huid na het scheren of harsen. Lasertherapie is een definitieve oplossing, maar met traditionele technieken is doorbehandelen in de zomer niet mogelijk. Gelukkig biedt de nieuwe Diolaze XL laser van Inmode eindelijk de uitkomst.
“Juist in de zomer, willen we een gladde en zachte huid!”

Definitief ontharen met effectieve lasers

De Diolaze XL werkt met 3 verschillende lasers. De Alexandrite laser, Diode laser en Nd-Yag laser zijn effectieve methodes voor definitief ontharen op lichaam en gezicht. Ze zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen en op alle huidskleuren en -typen. Na elke behandeling groeien er steeds minder haren terug. En na gemiddeld 6-8 behandelingen, zien we dat de haargroei definitief is verdwenen. Een heerlijk gladde huid als resultaat. Helemaal “zomer proof”!

Veilig laser ontharen in de zomer

Maar wat als je tijdens de zomer nog niet helemaal klaar bent met de laserontharing? Met de revolutionaire techniek van de Inmode is het laser ontharen ook in de zomer gewoon mogelijk. De “slide” methode zorgt namelijk voor veel minder irritatie aan de bovenste huidlaag. Zo zijn er geen extra risico’s, mocht uw huid toch ietwat gebruind zijn geweest. Het mooie aan deze techniek is dat het ook 100% pijnloos is!
“Stoppen met uw laserontharing tijdens de zonnige periode hoeft dus niet meer. Bereik sneller uw haarvrije einddoel en geniet ook tijdens de zomer van een haarvrije huid.”

Gratis intake voor zomer ontharen

Onze kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in de allernieuwste laser technieken zodat u een veilige en effectieve behandeling kan ondergaan. Tijdens het intakegesprek informeren zij u uitgebreid over de best mogelijke behandeling voor u.
Wilt u graag in de zomer een zachte, haarvrije huid?
Bel dan voor een gratis consult bij u in de buurt naar 085–902 20 80

– Locaties

– Elos Ontharen

– Laser ontharen

– Contact