Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Definitief ontharen met Nd YAG laser 1064 nm

Nd YAG laser in gebruikGespecialiseerd in het veilig ontharen op de donkere huid.
Als u last heeft van overbeharing op de gepigmenteerde huid, dan is een laser behandeling met de 1064 Nd YAG laser echt iets voor u! De Nd YAG laser maakt gebruik van een langere golflengte (1064 nm), waardoor laser ontharen nog beter is afgestemd op de donkere huid. Dit maakt laserontharing op de donkere huid veilig, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit.

Kiezen tussen de Nd YAG laser of de Diode laser?

Dat hoeft niet meer! Hightech ontwikkelaars op het gebied van definitieve laser ontharing hebben het voor elkaar gekregen om de veilige Nd YAG laser te integreren in de “gouden standaard” Diode laser. Goed nieuws voor mensen met ongewenste haargroei op een olijfkleurige tot donkere huid! De Diolaze XL is een ingenieuze 2-in-1 laser. De laser pakt in dezelfde behandeling zowel oppervlakkige, dunne haren als grove, diepliggende, donkere haren aan. Snel, effectief en veilig op de gekleurde huid.

Waarom een Diode en Nd YAG laser in één?

De Diolaze XL combineert een Diode laser (810 nm) met een Nd YAG laser (1064 nm). Deze combinatie zorgt ervoor dat de laser behandeling nog beter afgestemd kan worden op uw persoonlijke huidtype en haarsoort. Per behandeling worden dus twee lasers tegelijkertijd ingezet. Omdat beide lasers werken op een langere golflengte, is de behandeling op de donkere huid extra veilig en toch krachtiger. Per sessie worden alle soorten donkere haren op uw huid aangepakt.

Diolaze XL laser behandeling en werkwijze

De huidtherapeut bekijkt tijdens een grondige huidanalyse of u in aanmerking komt voor de Nd YAG laser of dat juist een andere laser beter bij u past zoals de Alexandriet laser of Diode laser van Elos. In het gratis consult worden al uw vragen besproken. Ook krijgt u een persoonlijk behandelplan zodat u weet wat u kunt verwachten.
De behandeling start met een huidreiniging en een laagje verkoelende gel. Op deze gel worden lichtpulsen gegeven in twee verschillende golflengtes (Diode 810 nm en Nd:YAG 1064 nm). Uw haren absorberen deze energie. De energie zet zich specifiek in de haartjes om in warmte, waardoor de haren worden vernietigd, terwijl de omliggende huid juist intact blijft. Na elke behandeling is er snel resultaat zichtbaar.

Veiligheid, effectiviteit en kwaliteit met de Nd:YAG laser

effect van Nd YAG laserUit de literatuur blijken de Nd YAG laser, de Diode laser en de Alexandriet laser het meest veilig en effectief. Daarvan zijn alleen de Nd YAG en Diode laser geschikt op de donkere huid. Op de lichte huid is juist de Alexandriet laser zeer effectief. In het intakegesprek vragen wij u naar andere contra-indicaties zoals bepaalde medicatie of huidklachten. Een Nd YAG laserbehandeling wordt bij ons dan ook alleen uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het resultaat is afhankelijk van de soort haren en mate van overbeharing. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig. De behandelingen vinden plaats om de 6 weken. Na elke behandeling ziet u een vermindering in het aantal haartjes.

Wat kost een Nd:YAG laser ontharingsbehandeling?

Een Nd YAG laser behandeling is al mogelijk vanaf 45 euro per behandeling. Indien u hiervoor verzekerd bent, heeft u ook recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Alleen ontharingsbehandelingen in het gelaat worden door zorgverzekeraars vergoed. Onze huidtherapeut vertelt u hier graag meer over of kan voor u uitzoeken op hoeveel vergoeding u recht heeft.
Wilt u een gratis consult?
Geïnteresseerd in een Nd YAG laser behandeling of benieuwd naar wat voor u precies de beste laser behandeling is? Kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek met een gratis huidanalyse en behandelplan. Ook een proefpuls is mogelijk.

Laat hier uw gegevens achter of bel naar 085 902 20 80 voor meer informatie of een afspraak bij u in de buurt.
Onze huidtherapeuten helpen u graag verder!Nd YAG laser werknemers