Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Ontharen Transgender

Ontharen Transgender

Als transgender krijg je ook te maken met een verandering in je beharingspatroon. Je wilt graag van je ongewenste haargroei af voor een gladde huid of het kan nodig zijn voor een geslachtsveranderende operatie. Definitief ontharen is een effectieve en permanente manier om van je haaigroei af te komen.

Ontharen transgender. Wat is er allemaal precies mogelijk? Wat zijn de belangrijkste dingen om op te letten en hoe gaat zo’n behandeling in zijn werk?

Baard verwijderenontharen transgender

Je aanspreekpunt, “je visitekaartje” is absoluut je gezicht. Voor een vrouw is het superbelangrijk om een glad gezicht zonder haargroei te hebben. Is dagelijks scheren heel confronterend en ben je helemaal klaar met ingegroeide haren en scheerwondjes? Laser ontharen is de beste oplossing voor het verwijderen van je baard haar. Vraag nu een gratis consult aan voor het verwijderen van baardhaar bij jou in de buurt.

Ontharen geslachtsverandering

Voor een geslachtsveranderende operatie is het nodig om (een deel van) de schaamstreek definitief haarvrij te krijgen. Het voorkomt dat er ingegroeide haren ontstaan aan de binnenzijde van de vagina of penis. Het beste advies is om zo vroeg mogelijk met het ontharen van de genitaliën te beginnen. De voorkeur gaat uit naar een laser behandeling zoals de Elos om zo snel mogelijk van je haargroei af te zijn.

Waar je bij ontharen transgender zeker op moet letten.

Het is belangrijk om je met een hoogwaardige laser of ipl apparaat te laten behandelen. Stugge haren die diep zitten hebben voldoende “energie” nodig voor het definitieve resultaat. Thuis apparaten vallen hierdoor af.

Laat je behandelen door een professional, zoals een huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34). Zij weet precies wat er belangrijk is met het ontharen bij transgender en begeleid je in het ontharingsproces.

Welke laser behandeling is voor mij het meest geschikt?

Voor het definitief ontharen van gezicht en schaamstreek is de medische Elos methode het meest effectief, omdat het twee energiebronnen gebruikt. Zowel donkere, stugge haren als lichte blonde en grijze haren worden verwijderd. De Elos is geschikt voor elke huidskleur.

Hoe werkt een laser behandeling precies in mijn situatie?

Voor een Elos behandeling hoef je je haren niet te laten groeien. Tijdens de behandeling krijg je een laagje gel op je huid. Met het elos apparaat worden er op de gel lichtflitsen gezet. Deze warmte vernietigt de haren. Al na een paar behandelingen ben je verlost van je overbeharing!

Ik wil een laser behandeling én een gratis consult

Maak nu gebruik van een gratis eerste consult bij een van onze huidtherapeuten bij jou in de buurt. Bespreek samen met haar wat jij graag wilt en kijk of je in aanmerking komt voor de succesvolle elos methode!

“Als huidtherapeut bij Cosmetique Totale wil ik meer bieden dan alleen de behandeling. Want jij als mens bent meer dan alleen “cliënt”.

Tel 085 9022080