Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Artsen bij Cosmetique Totale

Bij Cosmetique Totale doen we er alles aan om jou op een natuurlijke manier mooier te maken of van storende huidproblemen af te helpen. Want er goed uitzien mag! Vanaf nu kun je daarom ook bij ons terecht voor injectables (botox en fillers) en kleine chirurgische ingrepen. Door onze nauwe samenwerking met cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en dermatologen ben jij bij ons altijd verzekerd van een volledig aanbod op het gebied van huidverbetering.

De cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en dermatologen waarmee wij nauw samenwerken hebben een brede kennis en ervaring. Als medisch specialist kunnen zij naast botox en fillers ook kleine operatieve behandelingen bieden, waaronder bijvoorbeeld ooglidcorrecties. Omdat de cosmetisch artsen en plastisch chirurgen net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. En door deze duurzame samenwerking tussen cosmetisch arts, plastisch chirurg en huidtherapeut kun je bij Cosmetique Totale snel het door jou gewenste resultaat behalen.

Samenwerking Door Plastisch Chirurgen

Op onze vestigingen Assen, Eindhoven, Rotterdam en Bussum werken we samen met de plastisch chirurgen van Door Plastisch Chirurgen. De chirurgen Drs Patrick Khoe, Dr Guido Dolmans en Dr Yassir Eltahir stellen kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop. 

Samenwerking ABC Clinic

Op onze vestiging in Breda werken wij samen met ABC Clinic. ABC Clinic is in hetzelfde gebouw gevestigd als Cosmetique Totale en is sinds 2010 gespecialiseerd in behandelingen met Botox en fillers. ABC Clinic werkt met drie gespecialiseerde en ervaren cosmetisch artsen die zich dagelijks bezighouden met injectables én drie gespecialiseerde plastisch chirurgen die zich bezighouden met ooglidcorrecties, oor(lel)correcties en schaamlipcorrecties. 

Drs. Patrick Khoe

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Assen
Dokter Khoe heeft geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Naast de esthetische chirurgie heeft hij als aandachtsgebieden reconstructieve en microchirurgie, hoofd-hals en mammachirurgie. Hij is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen.

Drs Patrick Khoe

Afspraak maken bij Drs. Patrick Khoe? Klik hier.

Dr. Guido Dolmans

Aanwezig op locaties: Cosmetique Totale Eindhoven en Cosmetique Totale Rotterdam
Dokter Dolmans is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen en gespecialiseerd in plastisch chirurgie. Hij heeft geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Maastricht. De behandelingen die hij uitvoert bij Cosmetique Totale zijn voornamelijk injectables met fillers of botox. In de toekomst zal hij ook ooglidcorrecties uitvoeren bij Cosmetique Totale.

Dr Guido Dolmans

Afspraak maken bij Dr. Guido Dolmans? Klik hier.

 Dr. Yassir Eltahir

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Bussum
Dokter Eltahir is een esthetisch en reconstructief plastisch chirurg. Hij leidt toekomstige plastische chirurgen op de medische universiteit van Groningen. Bij Cosmetique Totale voert hij injectable behandelingen uit, maar je kunt ook terecht voor een intakegesprek over bijvoorbeeld ooglidcorrecties, borstvergroting of liposuctie. 

Dr Yassir Eltahir

Afspraak maken bij Dr. Yassir Eltahir? Klik hier.

Dr. Maarten Doornaert     

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Breda
Dokter Doorneart volgde zijn opleiding Plastische Chirurgie in het UZ Gent onder leiding van Professor Dr Stan Monstrey. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan heeft Dokter Doornaert zich gespecialiseerd in ooglidcorrecties, wenkbrauwliften, schaamlipcorrecties, liposuctie, lipofillings en bilvergrotingen met implantaten.

Afspraak maken bij Dr. Maarten Doornaert? Klik hier.

Drs. Gerd Fabre 

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Breda
Dokter Fabre is de eerst verantwoordelijke arts bij ABC Clinic. Hij heeft de opleiding plastische chirurgie gevolgd aan het Universiteitsziekenhuis in Leuven. Dokter Fabre is gespecialiseerd in ooglidcorrecties, wenkbrauwliften, schaamlipcorrecties en oorlelcorrecties. Naast ABC Clinic is hij werkzaam in het ziekenhuis AZ Delta in Roeselare en het Universitair ziekenhuis in Leuven. 

Afspraak maken bij Drs. Gerd Fabre? Klik hier.

Drs. Marjolijn van Abeelen 

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Breda
Dokter van Abeelen heeft haar opleiding tot plastisch chirurg gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in ooglidcorrecties en oorlelcorrecties 

Afspraak maken bij Drs. Marjolijn van Abeelen? Klik hier. 

Drs. Elizia Soares 

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Breda
Drs. Elizia Soares is gespecialiseerd in behandelingen met Botuline toxines (Botox), fillers en Profhilo. Bij haar is het het voornaamste doel om samen met de cliënt tot een realistisch plan te komen waarbij de ‘natural look’ centraal staat.

Afspraak maken bij Drs. Elizia Soares? Klik hier. 

Drs. Marsha Wichers

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Breda
Cosmetisch arts Marsha Wichers heeft zich volledig gespecialiseerd in injectables en heeft ruim tien jaar ervaring. Haar ervaring heeft ze opgedaan bij de Velthuis kliniek en Bergman Clinics en is sinds 2014 verbonden aan ABC Clinic.

Afspraak maken bij Drs. Marsha Wichers? Klik hier. 

Drs Arthur Ludlage

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Breda
Arthur Ludlage is als cosmetisch arts volledig gespecialiseerd in injectables, ofwel behandelingen met Botuline toxines, fillers, Profhilo en Skinboosters. Hij heeft meer dan 18 jaar ervaring met injectables en is al 15 jaar actief als trainer voor verschillende producten. 

Afspraak maken bij Drs. Arthur Ludlage? Klik hier. 

Dr. Ines Schornagel

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Dokter Schornagel is opgeleid in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht, waarbij zij ook gepromoveerd is in zonlichtallergie. Tevens heeft zij speciale aandachtsgebieden in huidkanker (chirurgie) en cosmetische dermatologie. Bij haar kun je terecht voor injectables met botox of fillers.

Dr Ines Schornagel

Afspraak maken bij Dr. Ines Schornagel? Klik hier.