Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Artsen bij Cosmetique Totale

Bij Cosmetique Totale doen we er alles aan om jou op een natuurlijke manier mooier te maken of van storende huidproblemen af te helpen. Want er goed uitzien mag! Vanaf nu kun je daarom ook bij ons terecht voor injectables (botox en fillers) en kleine chirurgische ingrepen. Door onze nauwe samenwerking met plastisch chirurgen en dermatologen ben jij bij ons altijd verzekerd van een volledig aanbod op het gebied van huidverbetering.

De plastisch chirurgen en dermatologen waarmee wij nauw samenwerken hebben een brede kennis en ervaring. Als medisch specialist kunnen zij naast botox en fillers ook kleine operatieve behandelingen bieden, waaronder bijvoorbeeld ooglidcorrecties. Omdat de cosmetisch artsen net als onze huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop. En door deze duurzame samenwerking tussen cosmetisch arts en huidtherapeut kun je bij Cosmetique Totale snel het door jou gewenste resultaat behalen.

Drs. Patrick Khoe

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Assen
Dokter Khoe heeft geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd. Naast de esthetische chirurgie heeft hij als aandachtsgebieden reconstructieve en microchirurgie, hoofd-hals en mammachirurgie. Hij is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen.

Drs Patrick Khoe

Afspraak maken bij Drs. Patrick Khoe? Klik hier.

Dr. Guido Dolmans

Aanwezig op locaties: Cosmetique Totale Eindhoven en Cosmetique Totale Rotterdam
Dokter Dolmans is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen en gespecialiseerd in plastisch chirurgie. Hij heeft geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Maastricht. De behandelingen die hij uitvoert bij Cosmetique Totale zijn voornamelijk injectables met fillers of botox. In de toekomst zal hij ook ooglidcorrecties uitvoeren bij Cosmetique Totale.

Dr Guido Dolmans

Afspraak maken bij Dr. Guido Dolmans? Klik hier.

 Dr. Yassir Eltahir

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Bussum
Dokter Eltahir is een esthetisch en reconstructief plastisch chirurg. Hij leidt toekomstige plastische chirurgen op de medische universiteit van Groningen. Bij Cosmetique Totale voert hij injectable behandelingen uit, maar je kunt ook terecht voor een intakegesprek over bijvoorbeeld ooglidcorrecties, borstvergroting of liposuctie. 

Dr Yassir Eltahir

Afspraak maken bij Dr. Yassir Eltahir? Klik hier.

 Dr. Ines Schornagel

Aanwezig op locatie: Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn
Dokter Schornagel is opgeleid in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht, waarbij zij ook gepromoveerd is in zonlichtallergie. Tevens heeft zij speciale aandachtsgebieden in huidkanker (chirurgie) en cosmetische dermatologie. Bij haar kun je terecht voor injectables met botox of fillers.

Dr Ines Schornagel

Afspraak maken bij Dr. Ines Schornagel? Klik hier.