Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Huid behandeling | Cosmetique totale

De winter kan voor uw huid een behoorlijke uitdaging zijn. Lage temperaturen, minder vocht in de lucht en het verschil van de hoge binnentemperatuur en lage buiten temperatuur zorgen voor gesprongen lippen, rode wangen en een schrale huid. Crèmes kunnen de huid enigszins beschermen tegen deze elementen. Maar nu is er de eMatrix om uw huid er jong, fris en stralend uit te laten zien!

De eMatrix huidverjonging en huidverstrakking-behandeling zorgt ervoor dat uw huid er ook in de winter prachtig uit gaat zien. Het wordt door vooraanstaande dermatologen al als de natuurlijke vervanger van injectables gezien, omdat de eMatrix in slechts enkele behandelingen gezichtslijnen en rimpels als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Bovendien wordt de slappe huid verstrakt en worden verkleuringen als pigment en couperose al snel veel minder zichtbaar.

De eMatrix maakt enerzijds diep in de huid nieuwe huidcellen aan en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid. Uniek is dat de huidverbetering tot een jaar na de behandeling plaats blijft vinden, dus ook in de zomer zult u nog veel plezier aan de behandeling beleven!

Bel 0172 782419 of mail naar info@cosmetique-totale.nl voor een gratis en vrijblijvend consult bij 1 van de 60 behandellocaties van huidinstituut Cosmetique Totale. Op www.ergoeduitziemag.nl kunt u terecht voor uitgebreidere informatie.

Voor meer informatie over de nieuwe eMatrix technologie.