Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Ouderdomsvlekken verwijderen, veilig en effectief.

Ouderdomsvlekken

Na 2 behandelingen (resultaten zijn per persoon verschillend)

Wilt u op een professionele manier ouderdomsvlekken verwijderen? Dat kan bij Cosmetique Totale. Onze HBO-geschoolde en Kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten werken op meer dan 200 verschillende behandellocaties door heel Nederland. Ook zijn onze huidtherapeuten gespecialiseerd in de nieuwste en beste medische technieken.

Hoe kan ik mijn ouderdomsvlekken verwijderen?

U kunt uw ouderdomsvlekken laten verwijderen door een van onze huidtherapeuten. Onze huidtherapeut bekijkt uw pigmentvlekken en analyseert uw huid zodat zij precies kan vaststellen welke pigmentbehandeling voor u het snelste en beste resultaat geeft. Zij legt u alles uit over ouderdomsvlekken verwijderen en de voor u meest geschikte methode. Er zijn namelijk verschillende behandelingen mogelijk met een Picolaser, IPL of radiofrequente therapie, coagulatie en diverse medische peelings.

Omdat wij werken met hoogwaardig apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (HBO-geschoold en kwaliteit geregistreerd), hebben wij een goede naam bij zorgverzekeraars. Een pigmentbehandeling in het gelaat wordt is sommige gevallen door zorgverzekeraars vergoed. (Huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34). Weet u niet of u recht heeft op vergoeding? Onze huidtherapeuten helpen u graag verder!

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij u in de buurt. U krijgt dan een huidanalyse en een persoonlijk afgestemd advies. De huidtherapeut kan tevens de mogelijkheid voor vergoeding voor u bekijken.

Resultaten ouderdomsvlekken verwijderen.

Nadat de huidtherapeut uw huid en pigmentvlekken heeft geanalyseerd zal zij u de beste behandelmogelijkheid adviseren. Met een behandelmogelijkheid die bij u past zullen uw ouderdomsvlekken vrij snel verdwijnen. Kleine ouderdomsvlekken zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1 tot 5 behandelingen. Na 1 tot 5 behandelingen ziet u een algehele huidverbetering van 50 tot 75 procent! Na elke behandeling ziet u het pigment steeds meer vervagen. In het behandelde gebied zullen gesprongen vaatjes tevens verminderen, grove poriën verfijnen en uw huid zal steeds meer gaan stralen.

Risico’s en complicaties

Pigmentvlekken verwijderen

Na de behandeling is de huid lichtrood en zij kan ook iets gezwollen zijn. Na een paar uur is dit weg. Er kunnen kleine korstjes op de pigmentplekjes ontstaan. Dit is goed, maar zorg dat u niet aan de korstjes krabt om littekenvorming te voorkomen! Geef altijd aan welke medicatie u gebruikt en/of kort geleden gebruikt heeft. Bescherm uw huid altijd goed tegen schadelijke uv-stralen om complicaties als pigmentreacties en blaarvorming te voorkomen. Volg de adviezen en richtlijnen goed op zodat u zichzelf verzekerd van het beste resultaat

Nabehandeling

Voor het beste behoud van het resultaat en het voorkomen van nieuwe pigmentvlekken adviseren wij u ook over de juiste nazorg. Het is van belang om uw huid goed te beschermen na de pigment behandeling. Geschikt hiervoor is de K-Ceutic van Dermaceutic. Het onderdrukken van nieuwe pigmentvlekken kan met hoge concentraties vitamine C, zoals te vinden in Dermaceutic’s C25 serum.

Interesse? Boek een gratis en vrijblijvend consult.

Wij adviseren u vrijblijvend een afspraak te maken voor een intakegesprek met één van onze huidtherapeuten bij u in de buurt. Tijdens deze afspraak worden uw wensen besproken en zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u voor het verwijderen van de ouderdomsvlekken. U hoort direct welke pigmentbehandeling het meest geschikt is en of dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.