Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Ouderdomsvlekken verwijderen | Cosmetique Totale

 

Untitled-2a

Wilt u weer een gave huid? Dat kan!
Laat uw ouderdomsvlekken verwijderen

Ouder worden we allemaal. Helaas gaat ouder worden negen van de tien keer gepaard met, jawel, diverse ouderdomskwaaltjes. Zo kent u vast wel die akelige, ongewenste oneffenheden op de huid: ouderdoms- of pigmentvlekjes. Geen nood! Bij ons kunt u uw ouderdomsvlekken laten verwijderen op twee verschillende manieren: middels de Elos methode of met behulp van de eMatrix.

Door uw ouderdomsvlekken te verwijderen middels een Elos behandeling maakt u korte metten met deze ongewenste huidverkleuringen. Het is ook mogelijk om alleen de handen of een enkel, op zichzelf staand, pigmentvlekje te behandelen. Onze goed opgeleide huidtherapeuten zullen u adviseren welke behandelingsmethode voor u het meest geschikt is, want naast de Elos, kunt u uw ouderdomsvlekken ook verwijderen met behulp van de eMatrix.

De eMatrix is een revolutionair huidverjongings- en verstrakkingsapparaat dat in Amerika al een ware hype heeft veroorzaakt. Deze behandeling werd door ons in 2010 in Nederland geïntroduceerd en niet zonder succes. Naast het verjongen van de huid, kan het apparaat dus ook uitkomst bieden bij het verwijderen van ouderdomsvlekken. Onze huidtherapeuten zijn dan ook zeer te spreken over de eMatrix en weten het apparaat als geen ander toe te passen voor acneproblemen, pigmentvlekken en littekens.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van ouderdomsvlekken: klik hier. Of heeft u interesse in een gratis consult, bel 0172-782419 of klik boven in de rechterkolom voor een behandelpunt bij u in de buurt. We hebben 200 behandellocaties, dus u hoeft nooit ver te reizen!