Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Over Ons

team ct over onsCosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering.
Onze huidtherapeuten behandelen op meer dan 200 locaties in heel Nederland. Iedereen kan dus profiteren van onze hoogwaardige medische behandelmethoden bij hem of haar in de buurt. Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerdekwaliteisregister paramedici paramedische specialisten. (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34)

Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens zijn zij allemaal lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Om ervoor te zorgen dat we met de beste huidtherapeuten van Nederland werken, volgen onze huidtherapeuten o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland. Door onze deskundigheid worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

Bij Cosmetique Totale wordt u altijd geholpen door HBO geschoolde en nederlands vereniging huidtherapeutenkwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten, zowel telefonisch, per e-mail, via de chat als bij alle behandelingen.

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling. We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om uw huid!

Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen wij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed. Wilt u een lijst waar alle zorgverzekeraars en vergoedingen op staan? Klik dan op “vergoedingen ontharen en acne ” Op deze lijst kunt u zien waarop u recht heeft en wat andere zorgverzekeraars extra vergoeden.

Samenwerkingsverband met Cosmetique Totale

Heeft u een dokterspraktijk, kliniek, huidtherapiepraktijk of een professionele beautysalon en u wilt graag de beste laserbehandelingen en huidtherapiebehandelingen kunnen aanbieden in uw salon/praktijk zonder financiële of medische risico’s?Natuurlijke huidverbetering Dan is een samenwerking met Cosmetique Totale de oplossing voor u! Wilt u meer informatie over een mogelijke samenwerking? Klik dan hier