Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Over Ons

team ct over ons

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering.
Naast onze 10 eigen klinieken, verspreid door heel Nederland, werken onze huidtherapeuten ook ambulant op meer dan 200 gastlocaties. Iedereen kan dus profiteren van onze behandelmethoden bij hem of haar in de buurt!
Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen wij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij ons uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten, de huidtherapeuten (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34 en dus een beschermd beroep). Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een literatuur/praktijk onderzoek. Tevens zijn zij allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Om ervoor te zorgen dat onze huidtherapeuten altijd up-to-date zijn van de nieuwste ontwikkelingen volgen zij o.a. maandelijkse trainingen van trainers uit het binnen- en buitenland. Door onze deskundigheid én toegankelijkheid worden we aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.

kwaliteisregister paramedici nederlands vereniging huidtherapeuten

Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige apparatuur en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Al onze lasers hebben het CE en FDA certificaat op de apparatuur en zelfs op de behandeling.

We gaan voor veiligheid en effectiviteit, want het gaat wel om jouw huid! Omdat wij aan alle wettelijke vereisten voldoen worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed. Wil je een lijst waar alle zorgverzekeraars en vergoedingen op staan? Klik dan op vergoedingen ontharen en acne. Op deze lijst kun je bekijken waarop je recht hebt en wat andere zorgverzekeraars extra vergoeden.

Samenwerkingsverband met Cosmetique Totale

Heb jij een dokterspraktijk, kliniek, huidtherapie praktijk of een professionele beautysalon en wil je graag de beste laserbehandelingen en huidtherapie behandelingen kunnen aanbieden in jouw salon/praktijk zonder financiële of medische risico‘s? Dan is een samenwerking met Cosmetique Totale de oplossing voor jouw praktijk! Onze huidtherapeuten kunnen namelijk ook het huidtherapeutisch spreekuur bij jouw instelling uitvoeren. Wil je meer informatie over een mogelijke samenwerking? Klik dan hier