Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Nieuwe behandeling tegen overmatig zweten!

overmatig zwetenVan nature zweten we en we hebben allemaal weleens last van natte oksels. Maar wat als het overmatig zweten je leven beheerst en je continue bezig bent met het maskeren van nare geuren en transpiratieplekken?

Als je last hebt van overmatig zweten, dan heb je waarschijnlijk last van hyperhidrosis. Hyperhidrosis is een andere benaming voor overmatig zweten en dat kan lokaal voorkomen bij de oksels, handen en voeten, maar ook verspreid over het gehele lichaam. Zweten is een normale reactie als gevolg van angst, stress, warmte of inspanning. Overmatig zweten kan ook een andere oorzaak hebben, zoals een onderliggende ziekte als diabetes mellitus of gebruik van bepaalde medicijnen maar veelal is de oorzaak zonder aanwijsbare reden.

Met behulp van een nieuwe techniek is de oplossing gevonden tegen het overmatig zweten. De fractora zal met behulp van radiofrequente energie de zweetklieren kapot maken. Dit zal ervoor zorgen dat de zweetklieren geen zweet meer kunnen produceren.

De fractora behandelkop is voorzien van minuscule pinnetjes die de huid tot maximaal 3 mm binnendringen. Aangezien de zweetklieren zich bevinden op 1.5-2.5 mm diepte in de huid kan de radiofrequente energie optimaal zijn werk doen. Dit is een unieke innovatie in de behandeling van overmatig zweten. Door het hanteren van deze behandelmethode zijn meerdere veelbelovende resultaten behaald!overmatig transpireren

Hoe werkt een anti zweetbehandeling?

Voordat de behandeling tegen overmatig zweten plaatsvindt, zal de huid lokaal worden ingesmeerd met een verdovende crème. De crème is werkzaam na ongeveer 30 minuten en zal ervoor zorgen dat de zenuwen in de huid minder prikkels doorgeven, zodat het voor u een aangename ervaring blijft. De fractora behandelkop geeft een aantal pulsen met radiofrequente energie in de huid. De bovenste laag van de huid zal zo min mogelijk worden belast, terwijl de laag van de huid waarin de zweetklieren zich bevinden, optimaal wordt behandeld. De aangetaste zweetklieren zullen door het lichaam worden opgeruimd. Deze behandeling is geheel veilig en een herstelperiode is ook niet van toepassing.

Stopt het overmatig zweten?overmatig zweten

Momenteel wordt nu een jaar met deze nieuwe methode gewerkt. Onze ervaring leert dat één behandeling voldoende is om overmatig zweten effectief aan te pakken. Omdat dit een nieuwe techniek is, weten we niet hoe lang de huid er over doet om nieuwe zweetklieren aan te maken of de oude te herstellen. Uit recente literatuur en eigen ervaring is gebleken dat het resultaat 12 maanden na de behandeling nog steeds merkbaar is.

Wilt u graag dat ene leuke shirt weer aan zonder u druk te maken over transpiratie of zweetplekken?

Neem dan contact met ons op. Na 1 behandeling kunt u al van al uw zweetproblemen zijn verlost! Wij adviseren u om eerst gebruik te maken van een gratis consult met een van de huidtherapeuten via 085 9022080overmatig zweten oksels