Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Algemeen

Cosmetique Totale neemt ISIS Huidverzorging in Emmen over


Cosmetique Totale neemt ISIS Huidverzorging in Emmen over 

Door de overname van ISIS Instituut voor Huidverbetering is Cosmetique Totale nog beter vertegenwoordigd in Noord-Nederland. Het instituut voor huidverzorging in Emmen staat al meer dan 40 jaar garant voor passie en betrokkenheid bij haar klanten. Waarden die perfect aansluiten bij de ambitie van Cosmetique Totale om klanten met persoonlijke aandacht te helpen met het verbeteren van hun huidprobleem.

ISIS Instituut voor Huidverbetering is gevestigd net buiten het centrum van Emmen. In meer dan 40 jaar heeft de kliniek een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd, waardoor klanten altijd konden rekenen op de beste behandeling op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en ontspanning. “Iedere klant is uniek” was daarbij het uitgangspunt. 

Na zoveel mooie jaren vond eigenaresse Rita Borghmans het tijd om het stokje door te geven. Belangrijk was daarbij wel om een partij te vinden bij wie ze haar klanten met een gerust hart achter kon laten. Cosmetique Totale bleek de meest logische keuze, omdat huidtherapeut Roosmarijn Bannink van Cosmetique Totale al jaren wekelijks bij ISIS Huidverzorging aanwezig was voor huid- en lasertherapie. Roosmarijn zal samen met huidtherapeut Julie van Oord aan het werk gaan op deze locatie. Vertrouwde gezichten dus én meer mogelijkheden voor klanten op het gebied van huidverbetering en lasertherapie.

Fabian Otto, directeur van Cosmetique Totale: “Ik ben enorm blij en ook trots dat Rita ons het vertrouwen heeft gegeven om ISIS Huidverzorging over te nemen en verder uit te bouwen tot een volwaardige vestiging van Cosmetique Totale. Vanaf nu kunnen onze klanten in Emmen terecht voor een oplossing voor huidproblemen als acne, pigmentvlekken, overbeharing of couperose. Maar ook voor injectables (botox en fillers) en de ZO Health behandelingen waar ISIS Huidverzorging in de regio om bekend stond blijft Cosmetique Totale in Emmen het vertrouwde adres.” 

Met de nieuwe vestiging aan de Weerdingerstraat 248 te Emmen heeft Cosmetique Totale nu 14 hoofdlocaties. Daarnaast werken de ervaren huidtherapeuten op ruim 200 locaties verspreid door heel Nederland.

Vertrouwde gezichten bij Cosmetique Totale Emmen

Huidtherapeut Julie van Oord EmmenHuidtherapeut Roosmarijn Bannink EmmenPlastisch chirurg Patrick Khoe Emmen

Terug naar overzicht