Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

De beste peeling prijs!

peeling prijsWat is een goede peeling prijs? Om dat na te gaan moet u eerst weten welke peeling het beste is voor uw huid. Want de kans is groot dat u met een hele goedkope peeling geen of te weinig resultaat zult merken. Maar de peeling prijs zegt niet alles want een dure peeling is vaak heel specifiek en daarom is de kans ook aanwezig dat deze peeling niet het beste is voor u!

Welke peeling is nu het beste?

Je hebt een TCA peeling, Glycolzuur peeling, chemische peeling, medische peeling, diepe peeling enz enz. Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden. Door al deze mogelijkheden kunnen specialisten hele mooie resultaten behalen op verschillende huidtypes en huidskleuren. Let wel op: zorg voor de best mogelijke peeling en een ervaren paramedisch specialist. Alleen zo bent u van kwaliteit verzekerd, want het gaat wel om uw huid!

Kwaliteitsgarantie peeling behandeling.

Bij Cosmetique Totale gaan we altijd voor het beste. U heeft daarom ook de garantie dat wij altijd werken met hoogstaande medische peelings en dat de behandelingen altijd worden uitgevoerd door ervaren HBO geschoolde en kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten, lid van de NVH.

De kosten voor het verwijderen van acne en/ of acne littekens kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed, ook zonder doorverwijzing van uw arts of dermatoloog.  Meer informatie over  vergoeding acne behandelingen 

Prijzen peeling behandeling zijn per behandeling

   30 min 45 min                                       .
Mask Peeling €75,00  €95,00    
Milk Peeling Treatment €75,00  €95,00    
Mandelic peeling 
(zomer peeling)
€75,00  €95,00    
         
Medische peelings         
Cosmo peeling TCA 12%, 15% en 18% €150,00  €170,00    
Renophase peeling €95,00  €115,00    
Vitamine C peeling    €125,00    
Mela peeling (melasma)    €275,00    
Mela Peel Forte  (melasma)    €275,00    
Cosmo Peel Forte     €495,00    
Consult t.w.v. € 35,00  Gratis      
         
 

De prijzen op de prijslijst zijn per peeling. Met uitzondering van de Cosmo Peel Forte, zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Peeling prijs op maat.

Op onze prijslijst staan de meest voorkomende peelings. Heeft u vragen over de prijs van een peeling die niet vermeld staat op onze prijslijst, of weet u niet welke peeling het meest geschikt is voor u dan adviseren we u om een gratis consult in te plannen bij een van onze huidtherapeuten. Zij kunnen dan uw huid bekijken en u direct vertellen welke peeling het meest geschikt is voor u en wat de kosten van de peeling zal zijn. In sommige gevallen worden de kosten van een peeling door uw zorgverzekeraar vergoed.  Wij kijken graag voor u na of dit ook bij u het geval is.

Kijk hier voor onze prijslijst definitief ontharen