Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Permanente make-up verwijderen met Picolaser

Regelmatig zien wij in onze praktijk klanten die door ontevredenheid over hun permanente make-up, deze zo goed mogelijk willen laten verwijderen. Ook komt het voor dat men juist niet blij is met de vorm, kleur of plaatsing van de tatoeage. 

Permanente make-up laten zetten maar ook laten verwijderen kan tegenwoordig op heel veel plekken in Nederland. Alhoewel niet altijd elke specialist even ervaren of op de juiste manier gekwalificeerd is. Met als gevolg dat de PMU verkeerd wordt gezet of er onnodige brandplekken op de huid ontstaan na het weglaseren van de make-up.

Wil jij liever veilig en op de best mogelijke manier jouw permanente make-up laten verwijderen, dan zit je bij ons als marktleider in het verwijderen van PMU op de juiste plek! Dankzij een unieke behandeling die speciaal door onze medisch specialisten is ontwikkeld, kan jouw permanente make-up beter, sneller maar vooral ook veiliger én met minder down time worden verwijdert.

 

Sneller resultaat dan met iedere andere laser (tot soms wel de helft minder behandelingen!)

 

Minder kans op complicaties

 

Minder pijnlijk dankzij speciale koeling

 

Geen littekens

 

Ook voor gekleurde permanente make-up

 

Altijd behandeld door HBO huidtherapeut

Hoe werkt de behandeling voor het verwijderen van permanente make-up (PMU)?

Onze gekwalificeerde en ervaren medisch specialisten zullen jouw permanente make-up verwijderen met behulp van de nieuwste Picolaser. Deze Picoplus 4 laser richt zich precies op de inktdeeltjes die jij weg wilt hebben. Omdat de Picoplus in picoseconden op de inkt inwerkt, kan deze laser vaak sneller, veiliger en bovenal ook effectiever de PMU verwijderen. Hierdoor zijn er ten opzichte van bijvoorbeeld de Q-switched Nd-YAG laser minder behandelingen nodig om de permanente make-up zichzelf onderhuids op te laten lossen. 

Picolaser permanente make-up

Om het herstel van de huid te stimuleren, volgt er na de laseren nog een Focused Dots nabehandeling. Door onze jarenlange ervaring in het verwijderen van permanente make-up weten wij dat door het nabehandelen middels Focused Dots, er in totaal minder laserbehandelingen nodig zullen zijn en wij ook eventuele littekens kunnen verminderen of zelfs verwijderen. Het herstel gaat dus zichtbaar sneller, waardoor de kans op blaren met maar liefst 70% afneemt.

Juist vanwege het gemak voor jou als klant en deze spectaculaire resultaten, hebben onze huidtherapeuten besloten om te stoppen met enkel de Pico laserbehandeling en alleen nog PMU te verwijderen in de vorm van deze duobehandeling.

Bekijk resultaten permanente make-up verwijderen

Is het verwijderen van permanente make-up pijnlijk?

Het verwijderen van PMU is niet geheel pijnloos. Overigens is een verdoving niet meteen noodzakelijk, doordat de warme prikkelingen goed te verdragen zijn en de huid vrijwel direct wordt afgekoeld met koude lucht. De meeste van onze klanten vinden het gevoel tijdens de laserbehandeling vergelijkbaar met het laten zetten van de permanente make-up zelf. 

Kosten PMU verwijderen

Voor het verwijderen van jouw permanente make-up met deze bewezen effectieve duobehandeling beginnen de prijzen normaal gesproken al bij 170 euro per behandeling. Maar omdat we jou graag willen laten profiteren van betere en snellere resultaten kun je jouw make-up nu nog voordeliger laten weghalen. Als je nu start ontvang je 50% korting op al jouw behandelingen! Een Pico laserbehandeling met Focused Dots nabehandeling is daarmee al binnen handbereikvoor maar 85,- euro. Bekijk hier alle prijzen met korting.

Laat onze huidtherapeuten je adviseren

Omdat wij begrijpen dat je wellicht nog wat vragen hebt over onze duobehandeling, nodigen wij jou graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij jou in de buurt. Onze HBO-geschoolde huidtherapeuten vertellen je graag meer over deze unieke en bewezen methode voor het verwijderen van permanente make-up (PMU). Ook kan zij al jouw vragen beantwoorden wat betreft de kosten en behandelduur om jouw permanente make-up te verwijderen. Wil je liever eerst ervaren hoe een behandeling  voor jou aanvoelt met een proefpuls? Dan bieden ook wij jou graag die mogelijkheid.

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult voor meer informatie over het verwijderen van PMU? Neem dan nu contact met ons op via 085-9022080 of vul dit contactformulier in. 


Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van de soort inkt en diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon, waardoor garantie niet mogelijk is. Laat je daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en jouw verwachtingspatroon.