Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Pigment Couperose behandeling

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-61 (Kopie)

Pigment behandeling met eMatrix

Met de eMatrix pigment behandeling is uw pigment snel verdwenen! Wij helpen u hier in korte tijd vanaf! Onze HBO-geschoolde huidtherapeuten behandelen namelijk met behulp van de geavanceeerde eMatrix technologie.

Klik hier voor meer informatie »

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-29

Pigmentvlekken behandelen met de ELOS

Met elos wordt uw huid weer prachtig egaal en bent u verlost van verkleuringen. Elos is de meest populaire huidverjongings-behandeling in de Verenigde Staten en sinds korte tijd ook in Nederland te verkrijgen.

Klik hier voor meer informatie »

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-63 (Kopie)

Couperose behandeling met de ELOS

Het laseren van couperose kan gebruikt worden voor verschillen vaatafwijkingen. Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose, gecombineerd met acne.

Klik hier voor meer informatie »

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-34 (Kopie)

Couperose / pigment behandeling prijzen

In onze prijslijst treft u een tarieven-indicatie voor alle Couperose / pigment behandelingen. De huidtherapeute kan u tijdens een gratis en vrijblijvend consult de definitieve prijs vertellen. Prijzen zijn vanaf €35,-.

Klik hier voor meer informatie »

Cosmetique Totale Evert Doorn Fotografie-32

Pigment couperose behandeling vergoeding

Behandelingen in het gelaat worden veelal vergoed door uw zorgverzekeraar.

Klik hier voor meer informatie »

Pigment en couperose behandeling

Fotofacial RF is een veilige, niet-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de elos-technologie. Elos combineert bipolaire radiofrequentie (RF) met een flitslamp (IPL). Deze unieke techniek heeft een ingebouwd veiligheidssysteem en is mede daardoor minder belastend voor de huid.

Elke puls die tijdens de Fotofacial RF-behandeling de huid binnendringt, bestaat uit twee energiebronnen: bipolaire RF en een flitslamp (IPL). De Fotofacial RF kuur bestaat uit gemiddeld 5 behandelingen met een interval van 4 weken. Fotofacial RF verbetert met elke puls de textuur en de teint van de huid door de couperose, pigmentvlekken en zonbeschadiging te verminderen. Als positieve bijwerking worden vergrote poriën kleiner en vervagen rimpeltjes op langere termijn. De huid zal er na de behandeling veel gladder, gezonder en jonger uitzien.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Het gezicht, hals, decolleté en handen.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Er zal een geleidelijke verbetering optreden in de rode kleur van de huid; het blozen zal verminderen en vaatjes zullen vervagen. Pigmentvlekken en zonbeschadiging zullen verbleken. Vergrote poriën zullen verkleinen. Door de warmte die de puls in de huid afgeeft, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit resulteert in het verminderen van rimpeltjes.

Wie zijn de beste kandidaten?

· Diegene die last hebben van rosacea, couperose, blozen, vaatjes, vroegtijdige veroudering, zonbeschadiging of als een gezonder uitziende huid gewenst is.

· Personen die geen ingrijpende laserbehandelingen of chemische peelings willen ondergaan.

· Maar ook als men de werkzaamheden of de sociale activiteiten niet wil onderbreken voor een ingreep. Na de Fotofacial RF-behandeling kunnen alle activiteiten direct weer opgepakt worden.

Zijn er andere behandelingen, zoals peelings of laser die hetzelfde resultaat kunnen behalen?
Bij peelings en laserbehandelingen is het niet mogelijk om couperose en pigment in 1 te behandelen. U zult dan ook nooit hetzelfde resultaat kunnen behalen. Fotofacial RF is echter de enige die in één flits zowel pigmentvlekken, couperose, vergrote poriën en kleine rimpeltjes aanpakt.

Na hoeveel behandelingen zie ik resultaat?

Na de eerste behandeling zal de huid al zachter aanvoelen. Na elke behandeling zal er meer verbetering te zien zijn. Gemiddeld zijn er 5 behandelingen nodig voor het verwijderen van pigment en couperose. Soms kunnen extra behandelingen nodig zijn. In het algemeen wordt een huidverbetering van 50-75% waargenomen. Wij adviseren om een opfrisbehandeling in te boeken, zodat de pigment, couperose, textuur en de algehele uitstraling van de huid optimaal blijft.