Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Pigmentvlekken

Ervaring - Pigmentvlekbehandeling & CT special


Pigmentvlek behandeling en CT Special ervaring 

'Het hoort bij jou', kreeg ik vaak te horen. Maar de pigmentvlek op mijn wang begon mij steeds meer te storen. Als ik in de spiegel keek, zag ik vooral die donkere vlek. Toch durfde ik lange tijd niet de stap te nemen er iets aan te doen. Op een of andere manier ben ik altijd erg voorzichtig waar het mijn gezicht betreft. Ik heb een gevoelige huid en ben altijd bang dat een behandeling meer kwaad dan goed doet. Begin december durfde ik dan eindelijk de stap te zetten voor een intakegesprek bij Cosmetique Totale in Alphen a/d Rijn voor een pigmentvlek behandeling.

 

Pigmentvlek behandeling met de laser 

Ik werd hartelijk ontvangen door huidtherapeute Mindor. Ik vertelde haar over mijn ‘angst’ en nadat Mindor mijn huid had bekeken nam ze alle tijd om de mogelijkheden van een behandeling met mij door te nemen. Omdat ik mij vooral stoorde aan de pigmentvlek onder mijn oog, koos ik er in eerste instantie voor om alleen deze plek met de laser te behandelen. De behandeling zelf viel mij heel erg mee. Ik voelde kleine speldenprikjes op mijn huid, maar voor ik het wist was Mindor al klaar. Ook na afloop heb ik weinig last gehad. Mijn huid voelde korte tijd na de behandeling een beetje warm, maar dat trok snel weg. De eerste dagen werd de vlek onder mijn oog veel donkerder, maar daar was ik voor gewaarschuwd. Na aan paar dagen leek de vlek in kleine stukjes ‘uiteen te vallen’ en na een week was hij helemaal weg! De huid op mijn wang leek veel gladder en regelmatiger en ik kreeg dan ook complimenten uit mijn omgeving. 

CT Special: laserbehandeling & peeling

Vanwege dit positieve resultaat heb ik nieuwe afspraak gemaakt bij Cosmetique Totale om de CT Special behandeling te ondergaan. Dit is een lichte laserbehandeling, aangevuld met een vitamine C peeling. Door de lichte laserbehandeling voelde ik er bijna niets van. De peeling prikte een beetje in mijn huid, maar het resultaat na afloop was voor mij verbluffend. Mijn huid had meteen een mooie natuurlijke glow, zonder dat ik last had van schilfers of roodheid. Inmiddels zijn we een week verder en ik merk echt dat mijn huid veel regelmatiger is en dat fijne rimpeltjes en ouderdomsvlekjes over mijn hele gelaat zijn verminderd.

Meer lezen over de CT Special? Dat kan hier!

Als ik er nu op terugkijk snap ik niet waarom ik zo lang heb gewacht om mijn pigmentvlek aan te pakken. Ik ben zelf heel erg blij met het resultaat en zou een ieder die twijfelt dan ook aanraden om op z’n minst een afspraak te maken voor een intakegesprek, om te kijken wat de huidtherapeuten van Cosmetique Totale voor jou kunnen betekenen. Ik had het zelf veel eerder moeten doen, maar ik ben blij dat ik uiteindelijk de stap heb gemaakt!

Ben jij na het lezen van deze ervaring met de pigmentvlek behandeling geïnteresseerd in onze behandelingen? Onze ervaren huidtherapeuten staan voor je klaar. Bel voor een afspraak op een locatie bij jou in de buurt naar 085 – 902 20 80.

 

Terug naar overzicht