Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Pigmentvlekken op handen verwijderen

pigmentvlekken op handenPigmentvlekken en ouderdomsvlekken op handen zijn voor veel vrouwen een doorn in het oog. Ze zijn onsierlijk en vervelend omdat je er zelf continu tegen aan kijkt. Er is een toenemende vraag naar de laserbehandeling tegen pigmentvlekken op handen. Met een relatief simpele en snelle behandeling, zie je direct zichtbaar resultaat en de huid ziet er stuk gezonder, egaler en jeugdiger uit!

Kun je pigmentvlekken op handen voorkomen?

Net zoals pigmentvlekken in het gezicht, worden pigmentvlekken op de handen met de leeftijd steeds meer zichtbaar. De voornaamste oorzaken zijn het ouder worden en zonschade. Het beste advies is om de handrug ook altijd goed in te smeren met zonbescherming of altijd een handcrème met uv-bescherming te gebruiken.

Hoe kom ik van pigmentvlekken op mijn handen af?

Bruine vlekken op handen, ook wel ouderdomsvlekken of levervlekken genoemd kunnen snel worden verwijderd met een laserbehandeling of medische peeling. Bij een laserbehandeling wordt er een verkoelende laag gel op de huid gebracht. Vervolgens worden er lichtflitsen gezet op de pigmentvlekken. Hierdoor worden de pigmentcellen afgebroken. Na enkele dagen valt de pigmentvlek als een korstje van de huid af en heb je gladde, egale en jeugdige handen.

Voor wie is de pigment behandeling voor de handen geschikt?

Handen hebben veel te verduren in een mensenleven. Zeker handen van mannen en vrouwen die veel buiten bezig zijn verdienen extra aandacht en zijn veel gebaat bij een laser behandeling. De behandeling is ook zeer geschikt voor iedereen die de ouderdomsvlekken storend vindt en voor mensen die hun handen er ouder uit vinden te zien, dan dat ze zich voelen.

Heeft u last van ouderdomsvlekken?ouderdomsvlekken handen

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. De huidtherapeut zal de pigmentvlekken op uw handen bekijken. Zij vertelt u dan welke pigmentbehandeling het meest geschikt is, om uw handen er weer snel jong en gezond uit te laten zien.