Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Pijnloos ontharen

pijnloos ontharen laser

Bent u nog niet gestart met definitief
ontharen omdat u denkt dat het te pijnlijk is?

Daarover hoeft u zich nu geen zorgen meer te maken! Elos is met een nieuwe ontharingsmethode gekomen, die zowel 100% pijnloos als definitief kan afrekenen met ongewenste haargroei. De Elos methode laat de traditionele Laser en IPL methoden ver achter zich. Elos combineert namelijk de licht/laser techniek met radiofrequente stroom. De lichtflits verwarmt het haartje voor en de RF stroom gebruikt het warme haartje als geleiding naar het haarzakje om deze te vernietigen. Hierdoor is de Elos Motif effectiever dan traditionele Laser of IPL behandelingen en is het mogelijk om 100% pijnloos te ontharen.

De Motif™ Hair Removal van Elos penetreert tot diep in de haarfollikel met lichtenergie om zo de haarwortel effectief te vernietigen zonder de omliggende huid aan te tasten. Het unieke van deze onthaarmethode is dat ook blonde haren pijnloos en effectief vernietigd kunnen worden en daarnaast is de behandeling ook veilig voor het permanent ontharen van de donkere huid.

Ontharen zonder pijn? Hoe werkt het?

De behandeling werkt op basis van lage licht/laser-energie, gecombineerd met een hoge RF behandelfrequentie. U voelt hierdoor totaal geen pijn, hooguit een warme gloed over het te behandelen gebied. De gekoelde behandelkop zorgt daarbij voor nog meer comfort. Pijnloos ontharen is nu mogelijk voor iedereen! Het maakt niet uit of u uw oksels, bikinilijn, kin, bovenlip of het hele gezicht pijnvrij wilt laten ontharen, het is allemaal mogelijk en 100% pijnvrij! Voor meer informatie over ontharen zonder pijn of een persoonlijk advies kunt u nu kosteloos een afspraak maken met een van onze huidtherapeuten bij u in de buurt!pijnloos onharen

Wordt een pijnloze ontharing vergoed?

De pijnloze ontharingsbehandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed,
omdat wij alleen werken met gekwalificeerde en geregistreerde HBO huidtherapeuten. Een verwijzing voor het definitief ontharen van een arts of dermatoloog heeft u in de meeste gevallen niet nodig. Onze medisch specialisten kunnen zelf de screening uitvoeren en de verwijzing uitschrijven voor uw zorgverzekeraar.

Meer informatie over pijnloos ontharen?

Wilt u meer informatie over het 100% pijnloos ontharen of wilt u meer weten over welke laseronharings-behandelingen er allemaal door uw zorgverzekeraars word vergoed? Kom dan langs voor een gratis consult bij onze medisch specialist bij u in de buurt.  Of bel 0172 782419.