Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Prijzen acne behandeling

RTL4 actie. Laat uw acne littekens verwijderen met de ematrix methode. Start u deze maand, dan krijgt u 25% korting op de gehele ematrix kuur! Heeft u last van acne littekens? Maak dan gebruik van onze unieke RTL4-aanbieding, zo bent u snel verlost van uw acne littekens! Nu is het de ideale tijd om te starten met de ematrix kuur om je acne te verwijderen.

Het maakt niet uit of u komt voor een acne laserbehandeling, peeling voor acne, Elos acnebehandeling of een acne reinigingsbehandeling. Alle behandelingen die we uitvoeren, worden uitsluitend uitgevoerd door HBO geschoolde en kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten, lid van de NVH.

De kosten voor het verwijderen van acne en/ of acne littekens kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed, ook zonder doorverwijzing van uw arts of dermatoloog.prijzen acne behandeling

Meer informatie over vergoeding acne behandelingen

Prijzen acne behandeling zijn per behandeling

Acne behandeling     Elos laser  
Reiniging acne (30 min) € 60,00   v.a. € 50,00
Reiniging acne incl. Mask peeling v.a. € 75,00   Wangen € 75,00
      Hele gelaat € 150,00
Medische peelings         
Milk peel € 75,00   EMATRIX  
Cosmo peeling TCA € 150,00   v.a. € 75,00
Cosmo diepte peeling TCA € 225,00   Halve gelaat € 225,00
Mela peeling (melasma) v.a. € 275,00   Hele gelaat € 375,00
         
Consult 30 Min.        
Consult t.w.v. €35,- GRATIS      

De prijzen van acne of acnelittekenbehandelingen zijn per behandeling.

Op onze prijslijst staan de meest voorkomende acnebehandelingen. Heeft u vragen over de prijs van een acne behandeling die niet vermeld staat op onze prijslijst, dan adviseren we u om een gratis consult in te plannen bij een van onze huidtherapeuten. Zij kunnen dan uw acne of acne littekenprobleem bekijken en kunnen u direct vertellen of de kosten voor het verwijderen van acne of acne littekens door uw zorgverzekeraar worden vergoed en hoeveel acne behandelingen u nodig heeft en wat daarvoor dan de kosten zijn.