Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Prijzen acne behandeling

Heb je last van acne of acne littekens? Nu is het de ideale tijd om te starten met de ematrix kuur om je acne te verwijderen.

Het maakt niet uit of je komt voor een acne laserbehandeling, peeling voor acne, acnebehandeling of een acne reinigingsbehandeling. Alle behandelingen die we uitvoeren, worden uitsluitend uitgevoerd door HBO geschoolde en kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten, lid van de NVH.

De kosten voor het verwijderen van acne en/ of acne littekens kunnen door jouw zorgverzekeraar worden vergoed, ook zonder doorverwijzing van een arts of dermatoloog.prijzen acne behandeling

Meer informatie over vergoeding acne behandelingen

Prijzen acne behandeling zijn per behandeling

Acne behandeling     Inmode  
Reiniging acne (30 min) € 60,00   v.a. € 50,00
Reiniging acne incl. Mask peeling v.a. € 75,00   Wangen € 75,00
      Hele gelaat € 150,00
Medische peelings         
Milk peel € 75,00   Laserbehandeling  
Cosmo peeling TCA € 150,00   v.a. € 75,00
Cosmo diepte peeling TCA € 225,00   Halve gelaat € 300,00
Mela peeling (melasma) v.a. € 275,00   Hele gelaat € 450,00
         
Consult 30 Min.        
Consult t.w.v. €35,- GRATIS      

De prijzen van acne of acnelittekenbehandelingen zijn per behandeling.

Op onze prijslijst staan de meest voorkomende acnebehandelingen. Heb je vragen over de prijs van een acne behandeling die niet vermeld staat op onze prijslijst, dan adviseren we je om een gratis consult in te plannen bij een van onze huidtherapeuten. Zij kunnen dan jouw acne of acne littekenprobleem bekijken en kunnen je direct vertellen of de kosten voor het verwijderen van acne of acne littekens door jouw zorgverzekeraar worden vergoed en hoeveel acne behandelingen je nodig hebt en wat daarvoor dan de kosten zijn.