Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Rimpels verwijderen bij Cosmetique Totale

In de loop der jaren verandert het gezicht. Naar mate de leeftijd stijgt eist het natuurlijke verouderingsproces zijn tol, dit is vaak te zien aan rimpels in de huid van het gezicht. De oorzaak hiervan is het vertragen van de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor verslapt uw huid en vermindert de hydratatie wat uitdroging veroorzaakt. Alles samengenomen ontstaan er lijnen, groeven en rimpels in uw gezicht. Door externe factoren kan het proces versneld worden of kunnen er ouderdomsvlekken in uw gezicht ontstaan. Deze externe factoren zijn vaak zon, stress en leefstijl.

Bij Cosmetique Totale werken we met de nieuwste technieken op het gebied van rimpels verwijderen. Zo hebben we de allernieuwste behandelingen voor huidverstrakking en rimpel behandelingen. Het is door deze behandelingen niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces tegen te gaan, maar zelfs terug te draaien! Zo krijgt u uw jonge, natuurlijke en stralende huid weer terug. Dit alles met behoud van uw eigen mimiek.

De resultaten die u kunt verwachten van een behandeling of medische peeling zijn:

  • Huidverstrakking;
  • Opvulling van rimpels en lijntjes;
  • Betere huidstructuur;
  • Verwijdering van ouderdomsvlekken;
  • Verwijdering van couperose;
  • Verwijdering van littekens en andere huidoneffenheden.

Welke behandelingen tegen rimpels zijn er?

Rimpels verwijderen kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door middel van een facelift of met injectables. Naast deze methoden is het ook mogelijk om een natuurlijke rimpel behandeling te kiezen. Hierdoor behoudt u de mimiek van het gezicht en wordt de huidteint en huidstructuur verbeterd.

  • Fractora

U kunt ook kiezen voor een rimpel laserbehandeling. Hierdoor wordt uw gezicht behandeld met de fractora laser. Een fractora behandeling vervaagt uw lijntjes en rimpels in het gezicht, daarnaast zorgt het ook voor vermindering van pigmentvlekken in het gezicht. Tot slot heeft de fractora ook een positief effect op uw huidtextuur zoals bijvoorbeeld grove poriën.

  • Medische peeling

Veel huidproblemen of verouderingssymptomen worden veroorzaakt door stress, roken, weinig slaap of een druk leven. Deze oorzaken zorgen voor een tekening in uw gezicht. Door een medische peeling of fotofacial toe te passen wordt uw huid weer fris, gezond en stralend. De medische peeling maakt de huid egaler en laat storende roodheid of pigmentvlekken verdwijnen. Daarnaast zorgt een medische peeling ook voor vermindering van grove poriën en kleine rimpels.

Interesse gekregen in een behandeling?

Er zijn allerlei rimpel behandelingen mogelijk, afhankelijk van het resultaat dat u wenst. Graag nodigen wij u uit om langs te komen voor een gratis en vrijblijvend eerste consult. U krijgt een complete huidanalyse en een persoonlijk behandelplan. Zo weet u direct hoe u uw huid het allerbeste kunt verjongen.

 

Disclaimer
Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.