Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Schaamstreek ontharen

ontharen bikinilijnHet definitief verlost zijn van haargroei op de bikinilijn of schaamstreek is ontzettend handig en gemakkelijk. Nooit meer scheren, waxen of epileren. Nooit meer opvallende haartjes vergeten als je wilt zwemmen. Nooit meer zwarte stoppels of een rode geïrriteerde huid. Een laser of ipl behandeling is de oplossing voor ontharen bikinilijn, maar hoe werkt schaamstreek ontharen precies? Wat moet ik er allemaal over weten?

Wat is de beste methode voor definitief schaamstreek ontharen?

Er bestaan verschillende technieken op de markt voor het definitief ontharen van de bikinilijn. De vooruitstrevende Elos techniek is een methode waarbij laser of ipl-licht wordt gecombineerd met radiofrequentie. Hierdoor kunnen dikke, zwarte stugge haren worden verwijderd. Het is ook mogelijk om lichte blonde, rode en grijze haren op de bikinilijn te behandelen. Daarnaast werkt Elos ook op de donkere huid.

Wie komt er in aanmerking voor schaamstreek ontharen met de Elos?

Zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking voor de Elos ontharen bikinilijn behandeling. Het maakt niet uit welke huidskleur of haarkleur je hebt, de Elos is in elk geval effectief en definitief. Naast het definitief ontharen van de bikinilijn, is het ook mogelijk om de stringlijn of gehele schaamstreek haar vrij te krijgen.

Hoe werkt de Elos techniek bij ongewenste haargroei van de bikinilijn?

Tijdens de behandeling worden er lichtflitsen gegeven op de plekken waar je de ongewenste haren weg wilt hebben. De haarzakjes worden hiermee verhit en vernietigd. Na elke behandeling blijven er steeds meer haren weg. Na een paar behandelingen ben je definitief verlost van de haargroei op je bikinilijn. Hierdoor hoef je nooit meer te scheren, epileren of waxen.

Hoe veilig is het laseren van de bikinilijn of schaamstreek?

Bij Cosmetique Totale word je altijd geholpen door een ervaren, hbo-geschoolde huidtherapeut. Deze huidtherapeut is gespecialiseerd in lasertherapie. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. (Huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34).

De hoogwaardige Elos apparatuur is medische gekeurd, FDA en CE. Een veilige en effectieve Elos behandeling is inmiddels al mogelijk op meer dan 150 locaties door heel Nederland.

Wat zijn de kosten voor het laseren van de bikinilijn of schaamstreek?

De kosten van het ontharen op de bikinilijn zijn gerelateerd aan het te behandelen gebied. Sommige mensen kiezen ervoor om alleen het randje buiten het bikinibroekje weg te halen. Anderen kiezen liever voor het ontharen van de stringlijn zodat er slechts een streepje haar overblijft. Uiteraard is het ook mogelijk om alle haren op de gehele schaamstreek te verwijderen. Definitief ontharen van de bikinilijn met de veilige Elos behandeling wordt uitgevoerd door een professionele huidtherapeut. Dit kan al vanaf € 85,- op meer dan 150 locaties in Nederland.
Profiteer nog eens van 20% extra korting als je ook graag definitief verlost wilt zijn van de haargroei in de oksels. Bekijk hier de prijslijst laserontharen.

Gratis consult t.w.v € 35,- voor het definitief ontharen van de bikinilijn

Bel naar 085-9022080 voor het maken van een afspraak. Krijg een gratis informatiegesprek met een van onze huidtherapeuten bij jou in de buurt. In dit gesprek wordt bekeken of de huid in aanmerking komt voor de Elos behandeling en worden alle procedures uitgelegd.