Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Last van overbeharing of huidproblemen?
Hier de slimste zorgverzekeringskeuzes voor 2016

Zorgverzekering 2016Heb je last van overbeharing in het gezicht, acne, littekens of pigmentvlekken? Huidbehandelingen worden ook in 2016 vergoed uit de aanvullende zorgverzekering.

Wij zetten de hoogste vergoedingen, belangrijkste wijzigingen en handigste tips voor je op een rij!

Hoogste vergoeding ontharen, acne en camouflage

Wil je starten met definitief ontharen, acne of camouflage behandelingen? Kies dan voor een aanvullende verzekering bij Delta Lloyd, Univé, VGZ of United consumers (VGZ). Bij deze zorgverzekeraars krijg je elk jaar weer een nieuwe, hoge vergoeding. Zo ben je ervan verzekerd dat je het hele behandeltraject kan doorlopen, zonder je zorgen te maken of het nog wel vergoed wordt.

Last van acne, littekens, huidoneffenheden of overbeharing? Dan is zorgverzekeraar Nedasco ook een prima optie. De vergoedingen zijn erg hoog. Acne, camouflage en ontharen worden allemaal tot wel 2000 euro vergoed! De bedragen zijn wel eenmalig. Zie hier het overzicht van alle zorgverzekeraars 

Heb je in 2015 al behandelingen gehad? Stap dan over!

Heb je al een aantal behandelingen gehad voor het definitief ontharen?
Dan is het wellicht verstandig om van zorgverzekeraar te switchen, omdat de vergoeding vaak eenmalig is.

Ben je verzekerd bij  Azivo, CZ, de Frieslandse Zorgverzekeraar, de Goudse, DSW zorg, FBTO, Zorg en Zekerheid, Menzis of ONVZ? Dan is jouw vergoeding voor ontharen eenmalig en is het slim om van zorgverzekeraar te wisselen zodat je opnieuw een eenmalig bedrag voor ontharen krijgt van je nieuwe zorgverzekeraar.

Op deze manier kun je jaarlijks, of opnieuw eenmalig, gebruik maken van de volledige vergoeding.
Bekijk hier de hele vergoedingstabel 2016Laserbehandeling gezicht

Wat je verder nog moet weten

Ontharen, acne en camouflage behandelingen gaan NOOIT van je eigen risico af!

Heb je een jaarlijkse vergoeding? Plan de laatste afspraken van het jaar op tijd in zodat je geen vergoeding mis loopt. Check dan meteen even of je zorgverzekering jouw behandeling volgend jaar nog wel vergoed en tot welk bedrag.

Ben je door je eenmalige vergoeding voor ontharen, acne of camouflage heen? Stap dan nu over zodat de teller opnieuw begint.

Een persoonlijk advies?

Dat kan! Maak dan een afspraak voor een gratis consult. In een persoonlijk gesprek met de huidtherapeut ontvang je alle informatie die past bij jouw situatie. Zij kan dan het probleemgebied zorgvuldig beoordelen en je een gedegen advies geven over welke behandelmethode in jouw situatie tot de beste resultaten zal leiden. Ook kan ze vertellen of de behandeling door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed en of je hier een verwijzing voor nodig hebt van je huisarts of dermatoloog.

Boek nu een gratis eerste consult bij een kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut (NVH-lid) bij jou in de buurt!
of bel ons centrale nummer 0172-782419