Cosmetique Totale

Laserbehandelingen

Cosmetique Totale

Zonnefactor 50 van Dermaceutic; dát verdient je huid!

sunceutic factor 50Je gezicht is het allerbelangrijkste visitekaartje van jezelf. Wees er daarom zuinig op!
Bescherm je huid goed met de Sun Ceutic van Dermaceutic, profiteer daarnaast van de anti-ageing eigenschappen en laat zo je visitekaartje stralen.

Waarom een factor 50?

Met een zonnefactor bescherm je uiteraard je huid tegen de zon. Is zon dan per se slecht? Nee. En je mag er best van genieten, maar doe het bewust! Neem een gezonde huid als uitgangspunt.  Als je je huid goed beschermt met de sunceutic 50 spf van Dermaceutic gun je je huid naast bescherming met SPF 50 nóg veel meer:

Zonnefactor 50 van Dermaceutic “Sun Ceutic 50”

–  voorkomt zonschade, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

–  voorkomt snelle huidveroudering; verslapte huid, lijntjes en rimpels

– op basis van de minerale filters zinkoxide en titaniumdioxide

Wanneer gebruik je een zonnefactor 50?

Bescherm je huid extra met een zonnefactor 50 op zonnige lentedagen, in de zomer en op vakantie. Maar, vergeet ook de wintersport niet. Als je gespecialiseerde huidbehandelingen doet zoals laser, medische peelings of eMatrix is het zelfs een vereiste zodat je de huid beschermt en helpt herstellen. Lees ook over de beste nabehandeling bij laser, peeling en microdermabrasie.

Hoe kun je het beste een zonnefactor toepassen?

Smeer je huid in ieder geval tien minuten voordat je gaat zonnen in met Sunceutic 50 van Dermaceutic. Laat de zonnecrème even intrekken voor het beste resultaat. Bescherm je huid na enkele uren opnieuw en nadat je bent gaan zwemmen. Breng een voldoende dik laagje aan en vergeet geen plekken zoals oren, neus en handen.

Waar bestel ik de Sun Ceutic 50 van Dermaceutic?

De Sun Ceutic 50 van Dermaceutic is verkrijgbaar via huidtherapeuten en specialisten. De zonnecrème is daarnaast simpel en snel online te bestellen. Bestel de Sun Ceutic van Dermaceutic direct online.Dermaceutic factor 50 spf